Gáz a színes fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Lány vagyok , 14, és másfél évig kell viselnem fogszabályzót.
Jobban örülnék, ha átlátszó lenne, mert nem annyira feltűnő, de drágább, mint egy színes.
De a színes meg olyan, mintha lyukasak lennének a fogak..
2011. márc. 12. 21:30
1/7 krameri válasza:
kifejezetten szép lehet, ha olyat választasz ami pl megy a szemedhez.
2/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél valami foszforeszkálót, az aztán jól nézne ki! :D
Egyébként meg szerintem másfél évet kibírod a színessel is, gondolj arra, hogy utána viszont szép, rendezett fogaid lesznek! :)
3/7 anonim válasza:
Nekem porcelános van, 35e Ft/fogsor volt, és csak azok veszik észre, akik másfél méter közel jönnek hozzám :D
4/7 istvan33lenart válasza:
mindegyik látszik, ugyhogy szerintem mindegy, álltalában presztizs kérdést csinalnak ebböl az emberek, a lényeg inkább az hogy, ha tisztán és higiénikusan tartod akkor mindegyik megteszi a kötelességét, ha elhanyagolod akkor viszont szuvasodni fognak a fogaid az viszont nagyobb gond.
5/7 anonim válasza:
akinek porcelános van , hol csináltattad hh olyan olcsó, és hány éves vagy?
6/7 anonim válasza:
Balassagyarmat, 16 vagyok, SZTKban.
7/7 Diggoo válasza:
Szia. 25 vagyok és nekem teljesen átlátszó (porcelán) van. Árban nekem 40ezerrel került többe (magán dokinál) és szinte alig veszik észre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!