Mitől lehet fémes íz a számban?
1 hete szájfertőzésre ajánlott a fogorvos szájvizet. Még nem teljesen gyógyultam meg, folyton visszajön ez a kellemetlen érzés a szájpadlásomon és fémes ízt érzek a számban..
Mi bajom lehet?
Szia!
Nem akarlak idegesíteni, de nekem és a sógornőmnek is akkor volt a fémes íz, amikor várandósok voltunk.
A fogorvos, amikor ajánlott szájvizet, nem kérdezett rá, hogy nem vagy-e állapotos? Mert ez elég gyakori tünete a terhességnek.
még csak pár napot késik.. még nem élem bele magam :)
de 2 hét múlva azért veszek tesztet ha addig sem jön meg. :)
Azért köszi a válaszokat.
Az első babámnál is volt hasonló fogas problémám, akkor a bölcsességfogaim gyulladtak be mindet ki kellett szedni..
Most meg ez..
Hát ez csúcs lenne.. Az a helyzet h páromnak ez már a 8. !!! gyermeke lenne :)))
Szórja a magokat rendesen! :)))
Ha baba lesz ebből mindenképp megírom Nektek!
Köszi áés minden jót!
egyet teszteltem sajnos negatív lett.. de még mindig nem jött meg..és talán korai volt a teszt.
Még reménykedem :)
Lehet buta dolog, de úgy tudom akkor lehet még fémes izű a szád mert sok a vasad... Nem tudom mennyire igaz ez.
Ismerősömnek mondta doki :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!