Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet így fogszabályzóm? 16/L

Lehet így fogszabályzóm? 16/L

Figyelt kérdés

Kiskoromban nagyon előre álltak a fogaim, de pár év éjszakaival rendbe jött. Azonban mostanában rohadtul elkezdett zavarni, hogy nem szabályos a fogsorom. Az egyik első fogam jobban kiáll, és alul is ferdék.

Viszont van egy tömött fogam (a külső felén hátul), és a bölcsességfogaimat majd ki kell szedetni a fogorvos szerint, mert nem férnek el.

Majd elmegyek érdeklődni, csak egy kis tájékoztatást szeretnék, hogy így lehet-e fogszabályzóm, tapasztalatok ilyen idősen, stb.

2011. márc. 3. 19:29
 1/6 anonim válasza:

hello :)

persze, hogy lehet ennyi idősen, sőt, még idősebb korodban is. az egyik nővérkének is van vagy lehet már leszedték neki, pedig ő nem tizenéves :D nekem júniusban lesz 1éve hogy fent van (most leszek 16 júniusban). nekem is be van tömve a fogam, ráadásul nem is egy. kérsz beutalót a fogszabályzóshoz, ő(k) meg majd elmondják, hogy kell e kihúzni fogat, avagy nem. nekem szerencsére nem kellett, viszont már nagyon várom, hogy leszedjék, mert nagyon nem jó :\ nem fáj, hanem nem tetszik hogy ott van a fogaimon. sok szerencsét :) ha van kérdésed írj.. :D

16/F

2011. márc. 3. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. :)

Annyit szeretnék még kérdezni, hogy melyik jobb, az átlátszó vagy a fém? (Most az árától eltekintve).

2011. márc. 3. 20:10
 3/6 anonim válasza:
hmm, mire gondolsz? a gumikra, ami rajta van a dróton meg azokon a bigyókon?:D mert van fogszínű, én azt tetetem, a drótot magát meg nem tudom van e átlátszó :) viszont nem hiszem, hogy az átlátszó lenne jobb, mert ezek a gumik is olyanok, hogy akartam fehéret rá, és mondták hogy inkább ezt a fogszínűt mert az pár nap alatt nagyon beszíneződne a kajáktól ugye, és ez meg marad olyan amilyen.
2011. márc. 3. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, a brekettekre vagy hogy hívják azokat, szóval azok a kis tappancsok, amik rajta vannak a fogakon. Abból lenne átlátszó, de nem tudom milyen.
2011. márc. 3. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

az a baj a fehérrel (ami porcelán vagy valami műanyag) hogy könnyebben lejöhet a fogadról és amíg a fémet ezután még egyszer visszalehet ragasztani, a fehéret már nem; mivel feláras alapból drágább és így a pótlása is, mint a fémnek

ezeket leszámítva, ugyan úgy működik mind a kettő, csak a fehérrel több gond lehet

2011. márc. 3. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Igenigenigenigen!!Mindenképpen ajánlom.:) Nekem nagyon fog hiányozni,ha leszedik.:) Sokat kell szenvedni,de hát,a szépségért...:)

14/L

2012. márc. 16. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!