A gyökérkezelés után meddig fog még fájni a fogam?
Hát még nekem milyen soknak:S Még vérzik is, de csak enyhén, meg fáj, de az nagyon. Eleve gyulladt volt, lehet azért fáj ennyire most.
Nem soká meg a bölcsesség fogamat műtik ki, mert vízszintesen "nőt ki", úgy hogy kint sincs.. Ha egy gyökérkezelés ilyen az milyen lesz..:S
Nekem ez furcsa. Két hete hétfőn iszonyatosan megfájdult a fogam. Délutánra kaptam időpontot, és gyökér kezelték. Raktak bele valami gyógytömést, szóval nem tudtam a lyukhoz érni. Olyan volt mintha rágó ment volna bele. Kicsit feszített 1-2 napig de nem fájt. Mondta is a doki hogy nem fájhat már annyira, de ha igen menjek vissza. Ha nem akkor 2 hét múlva. Páromét is most gyökér kezelték neki sem fáj és két hét.
Magán dokihoz jársz vagy sztk-hoz? Mert mifelénk az a divat hogy elég szar munkát végeznek "ingyen", meg sok a fájdalom. Egy jó magándokinál nem fáj nagyon semmi.
A körzethez tartozóhoz járok, magándokira nem lenne pénz.
Most is nagyon fáj, és olyan annyira fáj, hogy szinte határeset..meg ma is vérzett délután még.
Szerintem nem attól függ, hogy jó orvos-e vagy sem a doki, hogy magán-e vagy sem! A mi dokink pl. szívét lelkét kiteszi itt a betegekért, csak jót hallani róla!
Kérdező, ha fáj menj vissza, mert valami nagyon nem jó, ha fáj!!
Kedves utolsó.
Sajnos mi felénk a körzeti fogorvos így csinálja.Aki nem fizet azzal nem foglalkozik, kapásból 8 olyan embert tudok mondani akinek szabályosan szétbarmolta a száját. Ezek az emberek nem is tudják elképzelni hogy nem kell rémálomnak lennie egy fogorvosi látogatásnak. Természetesen a németekkel nagyon kedves és gondolom a munkája is jobb mert járnak hozzá. Szóval mifelénk ez van .Te meg menj vissza ha annyira fáj.
3. napra enyhült, de még a lepedőmön is van vérfolt, mert még a 4.5.napon is vérzett reggelre, már csak akkor fáj ha ott rágok, szerencsére már nem lüktet, és lassan már elérkezik az az idő hogy visszamegyek:) Remélem ezután nem lesz megint ez.
Köszönöm a segítségeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!