Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nemrég kiderült, hogy mélyhara...

Nemrég kiderült, hogy mélyharapásom van. Valaki tud segíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval, mint írtam nemrég kiderült, hogy mélyharapásom van, eddig valahogy nem vették észre a fogorvosok. A kérdésem az lenne, hogy a felső állkapcsomon a fogaim az alsó előtt letolták az ínyt 2-4 mm-re, ez rosszabodhat még, vagy járhat a fogak elvesztésével? 24 éves vagyok, gondolom gyerekkorom óta ilyen már(ebből gondolom nem hiszem hogy jobban is letolják), nem tudom kell e tenni ellene valamit vagy sem. Örülnék, ha hozzáértő is válaszolna. Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
2011. márc. 1. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 46 éves vagyok másfél éve csináltattam meg a fogaimat. /Amit sosem hanyagoltam el, tehát nagyon sokszor látta fogorvos/ és csak most mondták elöszőr, hogy mélyharapásom van. És ennyivel el is volt intézve.
2011. márc. 1. 08:08
 2/4 anonim ***** válasza:

A mélyharapás nem minden esetben gond. De ezt nem lehet így látatlanban megmondani, hogy nálad mi a helyzet.

Ha aggódsz, akkor mutasd meg egy fogszabályozó orvosnak, sok helyen az első konzultáció ingyenes.

2011. márc. 1. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is mélyharapásom volt,kaptam fogszabályzót.1 év alatt rendbe hozta.:)

19/L

2011. márc. 3. 10:13
 4/4 anonim válasza:
Nekem 3 sikertelen fogszabályzós procedúra után szóltak, hogy jééé, mélyharapása van, meg kéne műteni. 36 vagyok. És fogszabályzó megint természetesen. Valamiből élniük kell a dokiknak. De kb. félmillió lepengetése után sem garantálnak semmit. Még egy papírt is aláirattak, hogy elfogadom, hogy nem vállalnak garanciát. Így továbblépek.
2013. jan. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!