Mélyharapásom van. Fogszabályzó segít?
Van valami gumis megoldás. Az lenne a kérdésem, hogy ez biztosan helyre tenné? (egy fél centit kellene az alsó állkapcsonak előrébb jönni, mert zavar)
És ez kb. mennyi idő? Egy év alatt rendbejön? És ha csak estit kérnék, úgy kb. mennyi?
Árban drágább egy ilyen mélyharapásos, mint egy átlagos? És mi van akkor, ha a fogaimmal ninsc baj, csak a mélyharapással? Akkor is ugyanolyan drága, ergo akkor is pontosan el kell készíteni a fogszabisnak mindent precízen a felső állkapocsra, ha azon soha nem kell majd állítani, mert azok a fogaim jól állnak?
Üdv!
Mázlista csak fél centi nekem másfél centis. Ezt már nem lehet a gumis módszerrel rendbe hozni. Nekem már sajnos műteni kell az alsó felső állkapcsot.
De előtte fogszabályozni is kell mert még kuszák is voltak a kis drágák. Most ott tartok hogy 2 éve van már fogszabim még 4 hónap majd a műtét majd még 1 év fogszabi. Árban a fogyzabályzás cirka 500000FT
A mütét ugyancsak 500000FT-ot mondtak 2 évvel ezelőtt szerintem azért több lesz.
Előző vagyok.
Rögzített porcelán 125.000Ft/állkapocs. (2011.Január)
Havi kontról 8.000FT
Szintén mélyharapás. Centis.
Egy éve van fent alsó-felső "démon", a fél milla már kb elkerülve (14.12.), eredmény nuku.
x, (30)
Gumizás persze ezerrel, de előbb rángatja ki fogaim, mint használna. :s
x, (30)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!