Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Menyibe kerül a koronának...

Menyibe kerül a koronának darabja?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, ha értelmetlen vagyok :)

Anyukámnak elöl leesett a koronája, ami 3 db egyben.Ez elég régi kb 20 éve, hogy felrakták, tehát valószínű elrohadt már alatta a fog és letört.

Ezt ki fogják neki szedni?

Ha újat csináltat, akkor nem 3 db-ot, hanem ötöt számolnak, és ha az egyik oldalon tömött a fog, akkor arra is ráhúzza, vagy úgy már a következőt veszi és az 6 db fog?

Békés megyei viszonylatban milyen ára lesz ennek?

Nem kell neki porcelán, az előző sem az volt, hátul fémes.

Kérlek segítsetek, tapasztalatok, nem csak Békés megyeiek válaszát várom, körülbelül mennyi pénzzel készüljünk.

Köszi szépen

2011. febr. 28. 18:37
 1/3 anonim válasza:
Nekem 2 fogra, csináltak hidat, úgy 50.000ezer.
2011. febr. 28. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem most készül én jászberényi vagyok az a fajta amit irtál hátul fémes az én fogdokimnál 13000/db a tiszta porceláné 19000/db.
2011. márc. 1. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tegnap volt doktornál, és azt mondta neki, hogy 37 ezerbe fog kerülni az összes.
2011. márc. 2. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!