Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mmit csináljak az utolsó...

Mmit csináljak az utolsó tejfogammal?

Figyelt kérdés
Van egy tejfogam elöl és mozog!Nem tudom h mikorra fog kiesni mert eddig minden tejfogam nagyon lassan esett ki! elmenjek fogorvoshoz h kihúzza? és ha kihúzza utána mennyi idő hogy kinőjön a fogam? előre is köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 27. 06:49
 1/7 anonim válasza:
hát anno én az összes tejfogamat magamnak szedtem ki, simán kézzel.
2011. febr. 27. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:

..én is magamnak vettem ki, ha már nagyon mozgott. Ha meg még annyira nem, akkor kivártam. :)

Arra már sajnos nem emlékszek pontosan, hogy mikor jött utána, de szerintem nem lehetett túl sok idő (mert egyik gyerekkori képemen sem vagyok foghíjas:).

2011. febr. 27. 07:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Kellene egy RTG, hogy van e alatta maradó fog, és ha igen, milyen stádiumban van az áttörése.Akkor ki lehet huzatni a fogadat.
2011. febr. 27. 08:08
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! én sosem mertem magamnak kiszedni a fogam! mindenki mesélte h a kilincshez kötötte meg minden de én sosem mertem megpróbálni :S
2011. febr. 27. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Fogorvos kikapja egy pillanat alatt, meg sem érzed. :)
2011. febr. 27. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha mozog, akkor nyilván van alatta csontfog, különben mitől szívódott volna fel a gyökere?
2011. febr. 27. 13:34
 7/7 anonim ***** válasza:

A régebbi tejfogaimat én is magam szedtem ki,vagy bennemaradt a kajába.. :$ :S

Amúgy ha lötyög,nyugodtan vedd ki,kicsit vérezni fog,de nem fog az annyira fájni.Vagy a fogorvos kiszedi neked. (Tapasztalat: 1-2héten belül kiesik)

2011. febr. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!