Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet terhesen fogszabályzóm?

Lehet terhesen fogszabályzóm?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok! Már régóta szeretnék fogszabályzót, de sajnos eddig anyagi okokból ezt nem engedhettem meg magamnak! Mivel már összespóroltam egy kis pénzt, most már lehetne, de az a gond, hogy párommal szeretnénk már kisbabát vállalni (kb. 1 fél év múlva belegvágnánk)!

Mivel a fogszabályzót gondolom min. 1-2 évig hordanom kellene, ezért pont beleesne a terhesség időszaka is!

Van ennek valami hátulütője? Esetleg nem is szabad ilyenkor hordani?

Csak azért is jutott eszembe, mert úgy hallottam, terhesen könnyebben romlanak a fogak, és talán a fogsz. még rá tenne egy lapáttal!

2011. febr. 22. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Egyébként a megfelelő szájhygiénia mellett nem romlik a fogad jobban, még terhesen sem.Lehet kapni a fogszabályozóhoz egy pici fejű fogkefét, és azzal még a Breckettek körül meg kell mosni a normál fogmosás után.Listerin szájvizet is használhatsz még kiegészítésként.
2011. febr. 22. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Hordhatsz, mért ne hordhatnál? Nem lesz semmi bajod, maximum nehezebben tudod fogszabályzóval fogat tisztítani és így nagyobb lehet a szuvasodás kockázata.
2011. febr. 22. 15:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Jaj, most megnyugodtam! Azt hittem, már megint fel kell adnom, és le kellesz, hogy mondjak róla!

Egyébként szerintetek egy 10-es skálán mennyire ciki egy 25-26 éves nőnek, ha fogszabályzót hord? Esetleg még pláne ha terhesen? (ha összejön) Igaz, hogy a fogam belső oldalára szeretném, de azt nem mindenkinek lehet, a fogak torlódásától függ!

Köszi az eddigi válaszokat, segítséget!

2011. febr. 22. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A láthatatlan fogszabályzó baromi drága, arra készülj fel, és miért lenne ciki, bármennyi idős korban is, hogy valaki igényes a külsejére?
2011. febr. 22. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:
igen-igen, a fogszabályzó az igényesség jele, 25 évesen is
2011. febr. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!