Mennyire nehéz kihúzni egy fogat?
Érdekes kérdés...:-)
Tényleg attól függ, hogy melyik fogat. A bölcsességfogamnál ráncigálást és ropogást éreztem/hallottam. A példáddal élve, ha az a deszkában egy 100-as szög és félig van beverve és a deszka mondjuk kemény fa anyagú, akkor olyan. :-) Egyenesen nem is tudod kihúzni, csak ha tekergeted, hajlítgatod és próbálsz nagyobb helyet csinálni a deszkában a kihúzáshoz. Hát valahogy ilyen.
Na jó, de azért az íny is sokkal puhább anyag mint a deszka! :-D Nem kell megtámasztani, mert ezek speckó fogók. Úgy van kialakítva, hogy nagyobb erőhatást tudjon vele kifejteni még egy 40 kilós fogorvosnő is, mint egy sima fogónál. A kellemetlen az amikor feszíti ki a szádból. Nekem a bölcsességfogamnál volt úgy, hogy azt hittem eltöri vele az állkapcsom. Állítólag ez nem is alaptalan, mert néha megesik.
első v.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!