Most tömték a fogaim, mire kell figyelnem? Ehetek, vagy még nem szabad?
Figyelt kérdés
Kb. 25-30 perce tömték be a fogaim, kettőt, a jobb oldalon az alsó sorban a 6ost és 7est.
Az érzéstelenítést kb. 1,5 - 2 órája kaptam, még zsibbad a szám, de annyira nem vészes mint utána kb. 10 perccel volt.
3-4 órája nem ettem szóval elég éhes vagyok, szabad már valamit? Vagy még mennyit várjak vele?
Illetve a jövőben mire figyeljek, hogy a töméseknek ne essen baja és a helyükön maradjanak?
Köszi előre!
2011. febr. 21. 18:04
1/2 poiu válasza:
2 órát érdemes várni a rágással. A fogorvosok azt javasolják, adig ne együnk, amíg tart a zsibbbadás, de nem a tömést féltik, hanem a félrenyelés lehetősége miatt mondják. Ehetsz, de ne rágj még a tömött fogaddal - lehet, hogy ez is csak valami babona....
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.
Hát zsibbadt még mikor ettem kb 1 órája, de muszáj volt mert éhenhaltam volna. Azzal az oldallal nem rágtam ahol a 2 tömés van.
Mostanra el is múlt az érzéstelenítés hatása, kicsit fáj most, de inkább csak kellemetlen érzés. Remélem ez nem marad így sokáig...
2011. febr. 21. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!