Gyökérkezelés lesz a vége?
Figyelt kérdés
Hétvégén voltam töméscserén, nem fájt, de már csúnyán nézett ki, és ezért kicseréltettem. Minden rendben volt, de ma estefelé elkezdett fájni a fogam. Most ott tartok, hogy nem bírok aludni, már nem érzem a bal fenti állkapcsomat, iszonyú... Van 2 picike lyuk az új tömésen, ezzel mit fog csinálni? Esetleg mit ajánlotok, mit szedjek be, altató+algoflex megtenné a hatását?2011. febr. 20. 04:32
1/9 anonim válasza:
Altató nem kell. Szerintem jobban járnál, ha mielőbb visszamennél a dokihoz, és gyökérkezelnék. Ugyanez volt nálam. Ha egy fog ennyire problémás, az is marad, de a gyökérkezeléssel elkerülhetsz minden jövőbeni fájdalmat :) Egyszer kell csak túlélni, egyébként szerintem nem is vészes.
22/L
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást :) Holnap talán már tud is fogadni, nagyon remélem, hogy nem fog fájni a gyökérkezelés, mert akkor megint "kiújul a fogorvos fóbiám"... :D
2011. febr. 20. 11:16
3/9 anonim válasza:
Ha mész gyökérkezelésre, akkor mindenképpen kérj lidokain injekciót, és irass fel Cataflamot, mert én személy szerint injekcióval sem élveztem túlságosan, utána pedig amikor kiment az érzéstelenítő néhány órán át iszonyatosan fájt.
4/9 anonim válasza:
Első vagyok :) Fura, mert nekem az első gyökérkezelésem alkalmával az injekció rosszabb élmény volt, mint a második alkalmával az injekció nélküli fájdalom :)
Mindenesetre, kedves kérdező, tudósíts a fejleményekről :))
Üdv!
5/9 A kérdező kommentje:
A fejlemény most az, hogy elmúlt az alap fájdalom (nyomásra még mindig fáj), viszont a felső szájpadlásomon nőtt egy vízhólyag szerű vmi a szuri helyén, és be is van vérezve :S Valakinek vmi ötlete, hogy mi lehet?
2011. febr. 21. 08:13
6/9 anonim válasza:
Olyan nekem is volt. Jó hír, hogy elmúlik, rossz hír, hogy ha a hólyag kifakad, rossz íze lesz, és az valószínűleg nem vízhólyag, hanem gennyes hólyag. Tudom, fúj :)
7/9 A kérdező kommentje:
Már kezd is fakadozni :S:D Ugynézki, hogy elhalt a fogam és gyökérkezelés lesz belőle, most fúrt bele egy lyukat és szívogatni kell... :D Köszi a válaszokat!
2011. febr. 21. 18:13
8/9 anonim válasza:
Azért nem fájt 2. alkalommal mert már nem volt benne ideg...1.re is csak akkor fáj ha még az ideg él.:S
9/9 anonim válasza:
Az injekció nélküli vagyok :) A második alkalmat a második gyökérkezelt fogamra értettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!