Nagyon fáj a foghúzás? Nagyon sok gyökértömésem volt már, de fogamat még nem húzták. Most kettőt is ki kellesz húzatnom, és nagyon félek.
Na, sehol sem olvastam a lényeget, akkor most leírom, mert nekem már húztak.
Maga a húzás nem fájhat, annyi érzéstelenítőt adnak hozzá, mint egy fél lónak.
Szóval tök mindegy, hogy melyik fog megy ki.
Ami fáj, az amikor 3-4 óra múlva kimegy az érzéstelenítő . Arra az esetre legyen otthon vmi erős gyógyszer .(menyugatásul a fájdalom mindig egyéni, és másnap már csökken) Öblögetőt is érdemes venni, mert 1-2 napig nem igazán szabad fogat mosni, ugyanis a seb bármikor felszakadhat.
A húzásnak nem szabad fájnia.
Nekem a 6ost húzták, első ínyembe - hátsó ínyembe kaptam injekciót, a hátsó rossz volt nagyon, feszített.
A húzásnál semmit nem éreztem, totál lezsibbadtam :D a vizet kiköpni nem bírtam :D
Én is túléltem, pedig félek a tűtől, a fogorvostól!
"Öblögetőt is érdemes venni, mert 1-2 napig nem igazán szabad fogat mosni, ugyanis a seb bármikor felszakadhat."
Fogat mosni már aznap KELL, öblögetni viszont TILOS.
"Öblögetőt is érdemes venni, mert 1-2 napig nem igazán szabad fogat mosni, ugyanis a seb bármikor felszakadhat."
Na most beszélgessünk már, húztak fogat már neked?
SEB keletkezik ott, alvadt vérrel a tetején.
Ha fogat mos az ember foghúzás után, akkor a seb felszakadhat és elindul megint a vérzés.
Ja igaz, az öblögetést is óvatosan, nem hirtelen kiköpve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!