22 évesen fogszabályozó?
Hogy vennének így komolyan vkit? Már van egy diplomám, még tanulok, másfél év múlva végzek ezzel. Ígyis kb 16nak néznek, nemhogy fogszabályozóval...
kinevetnének.(akiket ismerek biztos...)
A korona jobb megoldás lenne?
Szerintem se ciki 22 évesen a fogszabályzó.
És jobban is járhatsz vele.
Én most szívok, mert anno kellett volna, de nem foglalkoztam vele, meg nem érdekelt, mert nem vészes a dolog, szal látszani nemigen látszik semmi, elégedett voltam így is. Csak az orvos valamit mondott, h nem fog kiférni hátul a bölcsességfogam. Akkor nem gondoltam bele ebbe, aztán eltelt 10 év, elkezdett nőni a bölcsességfogam, és csomót szenvedek vele, a leghátsó fogamat ki kell húzni, h kiférjen :S
Szóval megbántam, h akkor régen nem hallgattam a dokimra, de azthittem h nem lesz ebből semmi baj..
Ha nagyon rosszul éreznéd magad tőle, válassz nyelv felőlit, nekem is olyan van, szintén hamarosan diplomázok, és szintén tök kislányosan nézek ki :D szóval ismerős a helyzet (amúgy ha meglátok valaki fogszabályzóval, nekem se jut eszembe, hogy ebben bármi szégyellni való is lenne, mert nincs, sőt... de így azért jobban érzem magam a belsővel)
21/L
Én nem paráznék rajta. Claudia Schiffer sem tette.
Nem kell sokáig elviselni, annyit kibír az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!