Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a fogam mit csináljak?

Nagyon fáj a fogam mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagyon fáj a fogam nem tudom hogy mit csináljak vele a algopirint nem szedem mert másrt nagyon sokat be szedtem. mit csináljak vele fogorvos kivételével mert be vagyok sz**rva tőle :) . jó tanácsokat.
2011. febr. 13. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
fogorvostól nincs jobb ötlet
2011. febr. 13. 19:52
 2/10 Captain Frájer válasza:
53%
Menj fogorvoshoz. Ha az általad beszerezhető fájdalomcsillapítók nem működnek, akkor erősebb kell, azt meg csak orvos írhatja fel. Meg nehogy véletlen valami tudatlan nethuszár itten olyan hülyeséget mondjon, amivel mondjuk vagy tönkreteszed az idegrendszered, vagy a fogorvos kerülhető lesz, mert szájsebészre lesz szükség, úgyhogy fordulj szakemberhez. Ő a diplomájával többre fog menni, mint a forumozók :) A te érdekedben.
2011. febr. 13. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:

ez egy nagyon jó gyógyszer: Donalgin

nekem sem a cataflan se semmi nem segített, csak ez.

de a fogorvost muszáj lesz megejtened, mert ha nem teszed sokkal rosszabbul jársz utána.

2011. febr. 13. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha a sima fogorvostól be vagy szarva, mit fogsz szólni egy szájsebészhez? A fogorvost úgy sem tudod elkerülni.
2011. febr. 13. 19:54
 5/10 A kérdező kommentje:
ebben igazatok van!!!
2011. febr. 13. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok igaza van a többieknek.

Addig húzod a dolgot, hogy olyan szinten tönkremegy a fogad, hogy ne adja isten vésni kell, azt meg senkinek nem kívánom.

Most megúszhatod egy töméssel, vagy gyökérkezeléssel.

De, ha szájzárat kapsz, vagy tényleg valami olyan problémád lesz, amivel szájsebészetre kell menni, az sokkal sokkal rosszabb lesz

2011. febr. 13. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg szétrágni egy szekfűszeget, és azt tedd a lyukba. Hátha használ.
2011. febr. 13. 19:57
 8/10 poiu ***** válasza:
A fog fájhat, a fogorvoslás NEM fájhat. Lehet kellemetlen a fúrógépet hallgatni, vagy tátani a szádat 15 percen át, de semmi sem fájhat. Ha fáj valami, felemeled a kezed, a fogorvos leáll, és megnézi, hogy mi a gond. NEM FÁJHAT! NO PAIN! Ha a fogorvos komoly fájdalmat okoz, nyugodtan rúgd tökön, a bíróság neked fog igazat adni.
2011. febr. 13. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

így van, nekem egyetlen egyszer okozott fájdalmat a fogorvosom, rögtön jeleztem neki, és már kaptam is plusz érzéstelenítőt, onnantól kezdve viszont semmit nem éreztem, csak azt, hogy matat a számban. És ráadásul ez az eset gyökérkezeléskor volt.

Tehát a gyökérkezelésről sem szabad elhinni, amit sokan mondanak, hogy úúúristen de fáj, meg stb...

NEM, ha normális orvosod van, nem fáj.:)

2011. febr. 13. 20:29
 10/10 anonim válasza:
6x jobban fáj a fogfájás, mint a fogorvos okozta fájdalom. (ha okoz) bár inkább ijjedséget és félelmet áraszt. De gondolj arra hogy "nemfog fájni ha kijösz onnan"
2011. febr. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!