Melyik fogfehérítős fogkrém vált be?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 17:26
2/9 anonim válasza:
Nekem Parodontax fogkrémem van és a fogfehérítős Listerine szájöblögető, már 1 hét múlva szebbek és fehérebbek lettek a fogaim.
3/9 anonim válasza:
Siwak (ez egy különlegesen puha, rostos fadarab, ami fehéríti és fényesíti a fogat. Ettől megszűnik a kellemetlen szájíz és szájszag is. Rendszeres használatával a fogszuvasodást, ínygyulladást is meg lehet akadályozni.
A másik gyors megoldás a szódabikarbóna citrommal összekeverve, majd a fogkefére tenni és ezzel fogat mosni.
4/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ezt a siwak cuccot hol lehet kapni? Használod, bevált? Mennyibe kerül kb? Bocs az offért
5/9 anonim válasza:
Signal White Now fogkrém. Bár több embertől hallottam, hogy fogérzékenységet idézett elő a fogkrém használata.
6/9 anonim válasza:
A szódabikarbónás cuccot én inkább elfelejteném, mert nagyon roncsoló hatású. A többi ilyen fogkrém is okozhat érzékenységet, ezt csak próbával tudod meg, hogy Te épp melyikre vagy érzékeny, vagy nem vagy érzékeny. Szakszerűen és biztonságosan csak fogorvos tudja!
7/9 anonim válasza:
forever bright aloe vera fogkrém
8/9 Nácshítossz válasza:
Lacalut! a legjobb.. 1-2 hétig használtam, és már 1. alkalom után látványos volt a különbség és mikor elértem amit akartam abbahagytam, ugyanugy eszek meg minden és már nemis kell ezt a fogkrémet használnom mert megmarad! ám ha szódabikarbónát szórsz a fogkrémedre az is megteszi
9/9 anonim válasza:
Most lehet már itthon is kapni azt a fadarabot, ami fehérít is. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!