Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Iszonyatosan fáj a fogszabályz...

Iszonyatosan fáj a fogszabályzó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3. napja van, és amint beteszem iszonyatosan fáj az egész szám, ráadásul vele egyetemben a fejem is nagyon elkezd fájni, ha kiveszem megszűnik az erős fejfájás meg a száj fájás is, bár azt érzem. Hogy bírjam így ki annyi ideig? Mert minél többet hordom egy nap, annál kevesebb hónapig kell hordani. Kivehetős, de nappal is kell hordani, de csak otthon. Nagyon fáj :((
2011. febr. 5. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél be esetleg fájdalomcsillapítót. Mindenkinek fáj az elején, de gondolj arra, hogy javul és nem hiába van fent. Hidd el hamarosan már alig fogod érezni.
2011. febr. 5. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem.
2011. febr. 5. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Bizony, r.hadtul fáj az első időkben és később, minden egyes állítás után is, hiszen a fogaidat tolja, feszíti át egy másik helyre az állkapcsodban. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy vegyél be valami jó erős fájdalomcsillapítót, pl. cataflamot és amíg ilyen nagyon fáj, csak pépeseket egyél. Gondolj az elérendő célra, úgy könnyebb lesz átvészelni ezt a nehéz periódust.
2011. febr. 5. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ki-be rakosgatod, akkor nagyon tud fájni, de ha 30 percnél tovább nem vennéd ki, akkor 1-2 nap alatt megszoknád és nem fájna.

Persze ha suliba jérsz, akkor ez nem annyi akivitelzhető.

2011. febr. 6. 00:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Annyi a gáz, hogy elfogyott a fájdalomcsillapító de túlélem. Néztem szép fogakat, és mondtam hogy ,,Nekem is ilyen lesz" :) és ez motivál :P
2011. febr. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!