Fáj a fogam. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a fogam,már vettem be fájdalomcsillapítót.DE semmi. Adjatok légyszi tippeket,mit vegyek be,mit tegyek?
Amég el nem jutok dokihoz.Nektek melyik gyógyszer jött be?
2011. febr. 4. 23:33
1/12 anonim válasza:
Nekem az algoflex forte. Recept nélkül adják, kb. 811 ft volt.
2/12 anonim válasza:
Cataflam, de nem a sima, hanem a V! A vízben oldódós, mert az viszonylag gyorsan hat és 5-6 óráig tartott a hatása... :)
3/12 Azeriel válasza:
hy 1 tanács mert gyógyszer nem használ! hideg vizet a szádba és öblögess!! kicsit xar lesz nem fog fájni! hidd el kipróbáltam. ja és volt hogy napokig nem aludtam mert fájt a fogam :S ezt probáld ki a doki is ezt javasolta
4/12 anonim válasza:
vegyél vodkát kis üvegben és azzal öblögess! Nekem attól múlt el,mert az alkohol elmúlik a fájdalom.Sokkal jobb a víznél.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kipróbálom:-)
2011. febr. 4. 23:43
6/12 anonim válasza:
aspirin nekem használt, amúgy dalacin a biztos
7/12 anonim válasza:
szegfűszeget rágcsálj, de ne nyeld le. az lezsibbasztja.
plusz én gin-el öblögettem. De minél előbb menj el orvoshoz, ne várd meg míg rámegy a füledre. irtóan fáj.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2011. febr. 5. 00:32
9/12 anonim válasza:
Én is öblögettem pálinkával,tényleg hatott,de pár nap után kimarta az ínyem! Nekem a cataflam v hatott! Semmilyen más fájdalomcsillapító nem,már a végén 3asával szedtem! Szerencsére az ügyeletes doki kiírta a cataflamot!
10/12 anonim válasza:
Algopyrin, ha nagyon fáj akkor cataflam. Sajnos mind a kettő receptre kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!