Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fájt a fogkőeltávolítás?

Mennyire fájt a fogkőeltávolítás?

Figyelt kérdés
Amikor első két alkalommal szedték le a fogköveimet nem volt semmi baj,nem fájt!Utolsó előtti alkalommal nagyon fájt,állandóan belenyilalt,akaratlanul is elkaptam a fejem,abba is hagyták nem fejezték be! Most utoljára kaptam érzéstelenítő injekciót is de egy két helyen borzasztóan fájt! Egy órán ár csinálta az alsó fogsoromat de alig vártam,hogy befejezze!
2011. febr. 3. 18:53
1 2
 11/13 rihárd 128 ***** válasza:
100%
én a fogkövet lekapartam egy késheggyel
2014. aug. 26. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Ahhoz tudok gratulálni!
2014. aug. 26. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az alsó fogaknál tartott kb 10 percig akkor 5 fogról szedték le. Most csináltatom a felső fogsorom ez már húzosabb lesz majd megírom mennyi ideig tartott. Az viszont megengedhetetlen, hogy érdes maradjon a fogfelszín!!!!!

Nekem is olyan volt amikor öblítenem kellett aztán hoztak még egy gépet és felpolírozták vele!! Utána már nem volt érdes.

2015. szept. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!