Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális ha nem fáj?

Normális ha nem fáj?

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a kivehetős fogszabályzót, otthon kell csak hordani, éjszaka, nappal is. Amióta megkaptam, be is tettem, de nem érzem hogy fájna, pedig mindenki azt mondja hogy fáj. Jó eza fogszabályzó akkor? Feltétlenül fájnia kell?
2011. febr. 3. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
úgyis állítanak rajta majd minden alkalommal, úgyhogy nem gond. lesz az még szorosabb is, és fog fájni:)
2011. febr. 3. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor minden rendben van? :)

Köszi :)

2011. febr. 3. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nem ártana fájnia...ez nem jelenti azt, hogy rossz a fogszabi, de tény, hogy fájnia kellene, még ha minimális mértékben is.
2011. febr. 3. 11:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak a szám széle fáj belülről
2011. febr. 3. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem fáj, csak néha, attól függ, mennyit húznak rajta, mert azt azért kell, hogy alakuljanak a fogaid. Nem törvényszerű, hogy fájjon is.
2011. febr. 3. 12:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!