Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bevan gyulladva az ínnyem, és...

Bevan gyulladva az ínnyem, és nagyon fáj. Mivel birnám elmullasztani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy nagyon rosz fogam! Voltam már fogorvosnál kihuzatni, de nem húzta ki, mondta, hogy egy másik időpontba mennyek vissza. De nemmegyek, mert nem emberbarát.. És most nincs pénzem kifizetni egy fizetőset. (Az ingyenes lenne, mert diák vagyok)

És az innyem bevan gyulladva, és nagyon fáj :S Flektor se akar nagyon hatni. Mit birnék csinálni vele?:\

Előre is köszönöm.

2011. jan. 30. 13:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
visszamész a dokihoz és íratsz vele a gyulladásra antibiotikumot v gyulladáscsökkentő gyógyszert
2011. jan. 30. 13:05
 2/13 anonim ***** válasza:
svéd cseppel bekenni (NEM A BÉRES)Naturland nagy svédcsepp, ugyanaz amivel a doki is ecseteli picit teszel a fülpucolóra és jól átitatod vele utána 1 óráig ne igyál semmit minél továbbmaradjon rajta, egyébként mielőbb doki, mert komoly szövődménye lehet. A fog nem vicc, felső fognál agy felé mehet a gyulladás, alsónál szájzár.
2011. jan. 30. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Csak Cataflan a jó. Orvos írja fel.

A Flektor nem erre van, hanem megfázásra.

2011. jan. 30. 13:12
 4/13 anonim ***** válasza:

legalább az ne osztogasson gyógyszerészeti tanácsot, aki a betegtájékoztatót sem tudja elolvasni...a Flector láz és fájdalomcsillapító, nem sok köze van a megfázáshoz

kérdező, húzzál el orvoshoz! még az ügyeletes orvos is fel tud írni neked a gyulladásra antibiotikumot/gyulladáscsökkentőt vagy amit jónak lát a vizsgálat után

2011. jan. 30. 13:14
 5/13 zöldfülbevaló válasza:
Lopni kell Cataflamot, nincs mese.. másfelől meg a gyulladásra jó a sok-sok c vitamin, Gingisol foggél és cseppek, Parodontax fogkrém és fogkefe, és valami speckó szájvíz is segíthet. Persze ezek alapvetően nem ennyire eldurvult esetekre valók, enyhíteni enyhíthetik a tüneteket, de meg nem szüntethetik. Én is azt mondom, hogy barátkozz meg a "lódoktorral". Fog-bajokba bele is lehet nyeffenni!Irány a doki! Jobbulást!
2011. jan. 30. 13:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen gyulladásra Dalacin-C nevű gyógyszert szoktak felírni. 3-4 napig kell szedni, utána már ki lehet húzni.

De gondolom vasárnap nincs orvos, ezért házilag kell megoldanod. Rágj össze (a jó fogaddal) egy kis szegfűszeget, majd egy kis ideig hagyd ezt az összerágott cuccot a rossz fogadon. Ez gyulladáscsökkentő, és zsibbasztó hatású is egyben.

2011. jan. 30. 13:24
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megfogadom őket.

Most sósborszesszel öblögetem, az jorá.

2011. jan. 30. 14:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak most nézem, 1 hónapja lejárt a szavatossága.. Lehet tőle valami bajom?
2011. jan. 30. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz tőle bajod.
2011. jan. 30. 14:24
 10/13 anonim válasza:
Paracetamol 500mg-os
2011. jan. 30. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!