A diszkóban van az az uv fény vagy micsoda, azt elnyeli a korona vagy visszaveri?
Figyelt kérdés
lehet hülyeséget kérdezek, de ha koronával megyek szórakozni, akkor látni fogják ha elnyeli?
amúgy fémkerámia, nem a cirkónia-oxid
2011. jan. 29. 17:39
1/9 anonim válasza:
Ott baromira nem azzal fognak törődni. Amúgy nem tudom.
2/9 anonim válasza:
Nem, csak az akril korona nyeli el azt a fényt.A fémkerámia már visszaveri. A TV-ben is, ha valaki úgy néz ki, hogy nincs foga, annak akril koronája van.
3/9 anonim válasza:
Az ultraibolya fény nem látható (az ultrahang sem hallható, ezért ULTRA), úgyhogy mindegy, hogy visszaveri-e.
Viszont bizonyos anyagokba ütközve emberi szemmel látható fényt gerjeszt, de ez már nyilván nem ultraibolya.
4/9 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom milyen fény, de a diszkókban szokott lenni, és a fogsor akkor világyt. Na már most ha a korona nem veri vissza, akkor az első 4 fog helyén feketeség látható. Erre lettem volna kíváncsi.
2011. jan. 29. 19:08
5/9 tetris válasza:
Nyugodtan mosolyogjál a dizsiben, mint a vadalma. Az UV fény nem fogja kimutatni, hogy ez korona.
6/9 A kérdező kommentje:
de most komolyan?
vhol olvastam a neten és nem vagyok benne biztos már, a műanyag koronánál olvastam asszem h elnyeli, de a fémkerámiánál nem tudom biztosra. A cirkó tuti visszaveri.
2011. jan. 29. 19:38
7/9 anonim válasza:
Az UV fény a szemednek nem tesz jót.
9/9 anonim válasza:
az igazi fogad világítani fog a benne lévő foszfor miatt. a műfogad viszont nem.
angol nyelven black light-nak mondják ezt a fajta fényt, google-ba beírod még mellé hogy teeth, és máris nézheted a képeket h hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!