Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Találtam a szájnyálkahártyámon...

Találtam a szájnyálkahártyámon egy kb.3x3 mm-es anyajegyszerű foltot, mi lehet?

Figyelt kérdés
kicsit dudoros, mélybordó színű (mintha tele lenne vérrel), egyáltalán nem fáj, a környéke is enyhén piros, de maga a folt nem elmosódó, teljesen elhatárolt, mint egy anyajegy. Van itt olyan, aki meg tudja mondani, hogy féljek-e vagy sem?
2011. jan. 28. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem is szokott lenni, valószínűleg elharaptad, vagy valami megszúrta. Ha hozzáérsz, le is tudod sodorni róla az alvadt véres részt. de anélkül is meggyógyul elég hamar. Ne aggódj!

2011. jan. 28. 17:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de írtam, hogy nem fáj/fájt.. tuti nem elharapástól van, ilyen tökéletes kört nem tudok harapni.. az tök máshogy néz ki. nincs rajta alvadt rész, a bőr maga nem sérült. Ha felületi sérülés lenne eleve fájna. Ez nem seb.
2011. jan. 28. 21:09
 3/3 anonim válasza:
Kiderült azóta mi lehetett az? Nekem ugyanez a problémám.
2013. jan. 18. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!