Mennyire fáj szájsebészeten, ha kihúzzák a bölcsességfogamat?
Egyáltalán mi az eljárás menete? Még sohasem voltam fogorvosnál, főleg nem szájsebészeten, mert eddig mindig jók voltak a fogaim. A bölcsességfogam is jó, csak rosszul nől. Mennyi ideig tart az érzéstelenítő injekció hatása? Az fáj...?
Nem lehet altatni...?
Nagyon félek :S Mi van,ha elájulok? :SS
Úristen... Ahogy olvastam a válaszodat, már attól majdnem elájultam... Párszor voltam sima fogorvosnál,rutinellenőrzésen, és mikor megláttam a műszereket, már attól kezdtem úgy érezni, hogy kimegy a lábam alól a talaj :S
De végülis azt mondta a doki, hogy meg kell várni, amíg kinőlnek. Remélem, nem fognak!! De már előre parázom ettől :-/ Miért nem éri meg az altatás? Mi benne a kockázat?
2. vagyok
Nem kell altatás hidd el, velem közben eldumált a doki, kérdezgetett :D Nagyjából csak hümmögéssel meg morgással tudtam válaszolni, de jól eldumáltunk :D Mondta végig mit csinál, nyugtatgattak, végig kedvesek, figyelmesek voltak.
Uh...az húzós tényleg... :S
Végülis jó figyelemelterelő módszer, remélem,nálam is be fog válni :) Max. nem ájulok a karjaiba :D
Az első válaszoló nagyon jól leírta.
Nekem egymás után két hét időközökkel mind a négyet kihúzták...vízszintesen nőttek. Az egészben a legkellemetlenebb a feldagadás meg nálam szájzár alakult ki ami miatt nem tudtam rendesen enni. Ajánlom, hogy ahogy hazamész jegeld is a burád. A lábadozás sem olyan tragikus, hogy otthon keljen üljél...sőt nekem senki nem mondta, hogy mit nem szabad csinálni. Másnap egyetem volt és szép nagy fejjel mentem...állítólag cuki voltam.
SZTKs szájsebészeten is lehet altatást kérni, csak akkor jó előre le kell fixálni az időpontot.
Én tuti így fogom a bölcsességfoamat elrendeztetni, ha kell, mivel egy sima fogorvosi vizsgálat alatt is öklendezek, rosszul vagyok:( Nem tudom elviselni, hogy a számban matassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!