Hogy zajlik pontosan a gyökércsúcs rezekció?
Altatásban végzik, vagy helyi érzéstelenítés? És akkor biztosan nem érzek majd semmit?:$
Mi a menete ennek? Felvágják az ínyemet gondolom és akkor ott ténykednek ugye?:D Utána fel fog dagadni az arcom?:$
És még egy...jobban járok ha magán szájsebészetre megyek, mint sztk-ba?
Előre is köszi:$:)
fúró...véső...:|
köszi:)
Pont, ahogyan az első írta. Nekem sztk-ban végezték (a magánfogdokim küldött oda én pedig megbíztam benne), nagyon rendesen teleinjekcióztak, mindent mindig elmagyaráztak, ha újra kellene valamelyik fogammal, akkor megint sztk-ba mennék.
Fájdalmat nem érzel, de az rossz érzés, ahogyan a csontot nyitják, pucolgatják - nekem még vésővel és kis orvosi kalapáccsal csinálták, csak úgy döngött bele a fejem :).
Az egész kb.20-25 perc + az érzéstelenítés. Amikor vége, hatalmasra dagad a képed és ahogy kimegy az érzéstelenítő, lüktető, erős fájdalomra készülj. Ha időben beveszel fájdalomcsillapítót, akkor csak egy kicsit fáj, az már tényleg elviselhető. Másnapra-harmadnapra már semmit nem lehet kívülről látni, csak az ínyeden a varratot. Prézlis, morzsás dolgokat kerülni kell, első 1-2 napban a tejterméket, cukrot is jobb elfelejteni, utána már azt ehetsz, amit csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!