SZTK-ban mennyibe kerül a porcelán fogszabályzó?
Nekem is az van, támogatás is van hozzá...
Így a felső 40e Ft lesz.
Aki nem ért hozzá ne írjon hülyeséget mert szegény leesik a székről ilyen árak láttán!:D Menj el a szentkirály utcába (8.kerület) ott fém: 40.000/ív és porcelán 60.000/ív 18 alatt havi húzásért nem kell fizetni
remélem még nem késő és így már barátibbn hangzik:D
Nálunk (Nógrád megye) a fém 28e/fogsor, a porcelán pedig 48e/fogsor. :) Nekem utóbbi van, ijesztgettek a fogorvosok, hogy könnyen le fog esni, és akkor 3e Ft/brekett a pótlás, de 2 év alatt egyszer sem esett le. :)
Aki nem ért hozzá, az pedig tényleg ne szóljon bele.
Amúgy köszönöm a válaszokat! :)
És Budapesten nem tudjátok kb. mennyi?
Nem írtam de 18 év alatti vagyok.Akkor az ugye támogatott?És porcelánt lehet úgy?vagy csak fémet?
Az utolsó válaszadó vagyok.
Amit én leírtam, az a támogatott ár, mindkettőnek. Lehet értelemszerűen porcelánt is kérni ugyanúgy.
Budapesten nem tudom, mennyibe kerül. Érdemes körbekérdezni édesanyádnak, mert 20-30e Ft különbség is lehet a két állkapocsnál fogorvosok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!