Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés után otthon...

Gyökérkezelés után otthon rosszul lettem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt voltam fogorvosnál, gyökérkezelték a fogamat, érzéstelenítőt kaptam, egy órán át csinálták. Közben semmi bajom nem volt, nem is fájt, csak egy kicsit éreztem néha kellemetlennek.

Rendben megvolt minden, hazajöttem, és kb fél órával később (egy órával a kezelés vége után) nagyon elkezdtem szédülni, teljesen legyengültem. Szóltam a barátomnak hogy rosszul vagyok, aztán el is ájultam pár másodpercre. Elég hamar rendbe jöttem, csak kicsit gyengének éreztem még magam pár óráig.

Gondolom van összefüggés a kettő között, mert még soha nem ájultam el korábban, és fogorvoshoz sem gyakran járok. Ennyire megviselt volna? Pedig ott semmi bajom nem volt, miközben csinálták.

Egy hét múlva újra el kell mennem, egy másik fogammal is gond van. Lehet, hogy akkor is baj lesz? Megemlítsem a mai rosszullétemet?

21/L

2011. jan. 13. 17:21
 1/1 tetris ***** válasza:

Feltétlenül szólj a dokinak legközelebb. Biztosan kaptál érzéstelenítőt, lehet, hogy a szer lebomlásának következtében lettél rosszul.

Legközelebb majd valami más szerrel fog elérzésteleníteni.

Egy fogorvosi kezelés elég idegörlő szokott lenni. Még ha ott, akkor nem is érezted, de biztos, hogy az ember idegeit eléggé megviseli az egész herce-hurca. Talán ez jött ki rajtad utólag. Lényeg az, hogy mostmár jól vagy!!!!

2011. jan. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!