Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy is megy ez a magánfogorvo...

Hogy is megy ez a magánfogorvosoknál?

Figyelt kérdés

Pl ha az egyik fogamra koronát kérek, vagy héjkerámiát, és láttam a doki honlapján, h ezek 25ezer ft-ba kerülnek.

Akkor ezen felül kell-e még adni?

Vagy ugye első alkalomkor elmegyek konzultálni, láttam vhol, h az 1000 ft, akit én néztem ki, a honlapján nincs ilyen ár. Akkor az ingyenes lenne?

És akkor ha kell mondjuk 3 korona, akkor az cakpakk 75ezer?

bocsi, ha kicsit sokat kérdezek, meg értetlen vagyok, de még nem voltam magándokinál.

köszi!

2011. jan. 13. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
A magánrendelőkben szabott árak vannak. Azon felül nem kell pénzt adni. Van olyan magánrendelő, ahol az első megjelenésnél, consultációnál nem kell fizetni, de ez is rendelő, illetve orvos függő.Kérdezd meg telefonon, hogy biztosra menjél.
2011. jan. 13. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor fog kérni ha csak elmész és megnézeted és utána közlöd h nem nála csináltatod.HA elmész akkor rögtön fogja venni már a foglenyomatot is.Nálam igy volt és 25000ftba benne van minden.Nehogy még azon felül fizess.MOndjuk én adtam neki 2000ft borra valót mert jó csinálta és megmentette.
2011. jan. 13. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi!

rögtön veszi a lenyomatot? dehát nem kellett csiszolni belőle?

Olyat lehet h mivel a kismetsző fogam kijjebb áll kicsit, abból lecsiszolni és tenni rá koronát, h szintbe legyen?

Szóval csak 1 fog? a mellette lévőkre nem kell akkor? Fog tartani? Ragasztják? Félek, h le fog esni..

2011. jan. 13. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
NA elmesélem.Első fogam ketté tört mivel rosszul lett betömve.Elmentem fogorvoshoz azt mondta hogy vesz le foglenyomatot és csapos felhelyezéssel meg lehet oldani.Le vette a nyomatot és utána lecsiszolta csonkig.Akkor is vett egy lenyomatot.egy hét múlva vissza mentem felrakta a csapot és a csapra ragasztotta rá a fogat.Porcelán volt ezért volt 25000 ezer ft.Nekem már 2 éve tart.Szerintem jó megoldás.Akkor rak többet ha nem menthető vagy nincs már ott fogad.Akkor ugye 3 fogra kell számolnod amit le csiszol.Ami 75000ft.
2011. jan. 13. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!!
2011. jan. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!