Meddig tart egy foghúzás? Hány percig kb?
El kellene mennem a fogorvoshoz , hogy az egyik fogamat kihúzza . Be is jelentkeztem ma , megnézte és azt mondta hogy ez nem lesz egyszerű.
OLvastam itt is és máshol is kommenteket, hogy milyen milyen egy foghúzás és már eléggé felbátorodtam , hogy elmenjek , erre ma ezt mondta.
Aztán felhívtam és lemondtam a dolgot. Szeretnék túllenni rajta, de nem merek.
Szerintem egyáltalán nem vészes egy foghúzás...én egyszer nagyon megszívtam a bölcsesség fogammal begyulladt és lyukas is volt..nagyon szenvedtem fele mert leirhatatlanul fájt...ráadásul bunkó fogorvoshoz kerültem...úgyhogy nem foglalkozott vele hogy fáj e vagy se...
a második bölcsesség fog kihúzásnál rendben volt minden...kaptam érzéstelenítőt mindkét esetben...de másik fogorvoshoz mentem(azóta is hozzá járok) rendes...ő tömte már a fogamat is...sőt februárba is mennem kell hozzá még egy tömésre :)
Szerintem semmi szörnyű dolog nincs benne...nem fáj...csak fájdalmas HANGJA van:)
Melyik fogadat? Úgy értem h milyen hátul van? Attól függ, milyen nehezen elérhető helyen.
Nyugi, nagyon jó érzés túllenni rajta, nekem 1 fogamat húzták ki ( 7 tej, 4 csont) persze fogszabályzás miatt, mert nem volt elég hely a számban.
Befújnak vmi érzéstelenítővel, aztán egy kis ini, nem érzel semmit, nagyon vékony a tű, kb 5 perc amíg hat és aztán meg a fogorvostól és a fogtól függ ,mennyi ideig tart. Nekem egy perc alatt kint volt, és nem fájt, mondjuk nekem a négyesek voltak :)
Nyugi, ne mondd le midnig, annál rosszabb lesz .. beülsz, becsukod a szemed, elképzelsz valami szépet és hipphopp túlleszel rajta.
Én is megtettem 10 évesen, pedig világméretű tű és fogorvosfóbiám van :D
Nem gyulladt , nincs semmi baja sem , csak "rossz"helyen van valami olyasmi lehet mint a 2. válaszolónak , de szerencsére csak azt az 1et kellene kihúzni. De amikor azt mondta hogy ez nem lesz 1szerű , hát már akkor elszállt kb minden bátorságom.
2. válaszoló neked sem lehet túl kellemes most , gondolom h mit érzel
"csak fájdalmas HANGJA van:)" ,köszi :D:D , már ez nem tetszik :D
a sájszebészeten miért gáz ha oda kell menni ?akkor az már nagyon vészes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!