1 órája tömték be a fogam, mikor és mit ehetek?
Ha fényrekötő töméssel csinálta, akkor elvileg azonnal ehetsz utána, de érdemes pár órát (3-4) békén hagyni, nemcsak a tömés, hanem a fogad miatt is.
Vagy ha eszel is, rágj a másik oldalon.
Ha nem fényrekötő, akkor mindenképp tratsd be a 4 órát.
Mért, éhes vagy? Igyál valami cukros üdítőt az is oltja kicsit az éhséget... és azt mégsem rágod.
De szerintem 2 óra mulva már nyugodtan ehetsz egyébként.
Ha nem érzéstelenítettek, akkor már ehetsz most is.
Ha kaptál érzéstelenítőt, akkor várd meg, hogy kimenjen a hatása, nehogy megharapd magad!
Délelőtt nem nagyon ehettem sőt délben sem...mert fél 1re volt időpontom...2 fogat tömtek be egyszerre...kaptam érzéstelenítőt és még most is zsibbad az egész fejem :D
ilyen fehér izével tömték nem is látszik hogy szinte hogy valamit csináltak rajta persze már érzem hogy nem lyukas...
holnap viszont dolgoznom kell...mit vihetnék enni ? vagy holnap már rághatok vele rendesen nem? :)
Holnap már simán, sőt, ha kiállt az érzéstelenítő, akkor ma is, max a másik oldalt erőltesd jobban :)
Amíg zsibbadsz, addig ne, mert elharapod a szád, iszonyú sebeket szerez az ember olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!