Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 1 órája tömték be a fogam,...

1 órája tömték be a fogam, mikor és mit ehetek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem egy olyan 3óra múlva egyél...és valami könnyű pépeset, ami nem erőlteti meg a beötömött fogadat ( és hozzá is kell szoknod), amúgy nem hiszem, hogy kiesne, mert manapság már fényrekötő anyaggal tömnek
2011. jan. 12. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit!!!! Nekem 4 órát mondott a doki pedig a legmodernebb cuccal csinálta...
2011. jan. 12. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
ja és ha valamennyi lejön róla, vagy ilyesmi az csak azért van, mert a szádhoz igazodik, nekem az egyik például eldeformálódott meg kopott is, de általában ha ilyen fehér anyaggal tömték pár éven belül újra kell tömetni, míg a higany amalgános (fekete fajta) 10 éve már a fogamban van
2011. jan. 12. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha fényrekötő töméssel csinálta, akkor elvileg azonnal ehetsz utána, de érdemes pár órát (3-4) békén hagyni, nemcsak a tömés, hanem a fogad miatt is.

Vagy ha eszel is, rágj a másik oldalon.

Ha nem fényrekötő, akkor mindenképp tratsd be a 4 órát.

2011. jan. 12. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Mért, éhes vagy? Igyál valami cukros üdítőt az is oltja kicsit az éhséget... és azt mégsem rágod.

De szerintem 2 óra mulva már nyugodtan ehetsz egyébként.

2011. jan. 12. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem érzéstelenítettek, akkor már ehetsz most is.

Ha kaptál érzéstelenítőt, akkor várd meg, hogy kimenjen a hatása, nehogy megharapd magad!

2011. jan. 12. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem egyél egy kis joghurtot, ha nagyon nagyon éhes vagy! :)
2011. jan. 12. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Délelőtt nem nagyon ehettem sőt délben sem...mert fél 1re volt időpontom...2 fogat tömtek be egyszerre...kaptam érzéstelenítőt és még most is zsibbad az egész fejem :D

ilyen fehér izével tömték nem is látszik hogy szinte hogy valamit csináltak rajta persze már érzem hogy nem lyukas...

holnap viszont dolgoznom kell...mit vihetnék enni ? vagy holnap már rághatok vele rendesen nem? :)

2011. jan. 12. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj, 1-2 óra mulva már rághatsz vele.
2011. jan. 12. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Holnap már simán, sőt, ha kiállt az érzéstelenítő, akkor ma is, max a másik oldalt erőltesd jobban :)

Amíg zsibbadsz, addig ne, mert elharapod a szád, iszonyú sebeket szerez az ember olyankor.

2011. jan. 12. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!