Begyulladt fogra tényleg nem hat érzéstelenítő?
Itt olvastam pár kérdéssel lejjebb és ezen csodálkozok , manapság már elég jó fájdalomcsillapítók vannak nehezen hinném el hogy ha valaki rendesen beadja akkor tényleg olyan szinten fájna utána is
és ha igen akkor mivan ha én nem bírom azt úgy végigcsinálni ?
1 jó feles pálinka biztos jót tesz :)
ismered a közmondást.
Pálinka..Fájdalmat Csillapít..Generációk óta. :D
Nem mai kérdés, de:
Ha be van gyulladva jobban teszed, hogy vársz míg elmúlik a heveny gyulladás, és csak azután mész el. Vitaminokat és kálciumot egyél, ne rágj azon az oldalon, ne piszkáld, ha váladékozik azt azért szívd ki. Előbb utóbb a heveny fázis véget ér, általában 3-5 nap alatt...
Másrészt az érzéstelenítőnél se mindegy, hogy hova adják be.
Például nálam egy alsó fog húzásánál egészen hátra adták be az álkapocs idegbe 2 adag ultracaint. Először egy kis tűszúrás, aztán zsibbadás ezerrel. Szerintem ez a trükk működik gyulladt fognál is. Ez nyilván a teljes fejem baloldalát lebénította legalább 6 órára, viszont a kezelés olyannyira fájdalommentes volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy mikor is húzza a fogamat.
Szememet becsuktam 2 perc múlva lámpát leoltja a fogam pedig ott van a tálcán, ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!