Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan magán fogorvos, aki...

Van olyan magán fogorvos, aki altatva végzi el a kezelést?

Figyelt kérdés
Van egy olyan érzésem, h az egyik fogamat gyökérkezelni kellene, de én biztos, h még1* nem vállalok be semmilyen gyökérkezelést, elég volt egyszer, így ha van rá lehetőség ilyen módon szeretném megoldani ezt a problémát.
2011. jan. 10. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztosan van, de számolj arra, hogy nagyon drága lesz. Neki fizetni kell az altatóorvost, az altatót, a külön helyiséget,+ azt a helyiséget, ahol altatás után magadhoz térsz. Számold ki! Megéri? De van olyan is, aki bódításban végzi ugyanezt. Keress rá az interneten.
2011. jan. 10. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy van,csak vigyélpénzt magaddal!!

[link]

2011. jan. 10. 15:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Belátom ,h hiba volt kiírni a kérdést, mert én is találtam neten.

amúgy nem is olyan drága,10000 egy foghúzás, tömés 15 ezer, ennyit nekem meg simán megér.

Akihez tartozik az alapból egy tróger semmirekellő, senki nem szereti, szal mindenképp magánhoz mennék.

Egyszer gyökérkezelte egy fogam,azt hittem végem lesz.

Akiket meg ajánlottak altatás nélkül majdnem ilyen árakkal dolgoznak.

2011. jan. 10. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azért azt hiszem, hogy erre az összegre még rászámolják az altatás költségét is. Szerintem legalább 80 ezer pluszban.
2011. jan. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!