Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a gyökérkezelés?

Nagyon fáj a gyökérkezelés?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nos, én ma voltam fogászaton és egy olyan fogamat kezelték amit jövő héten eltávolítanak.Rettenetesen be volt gyulladva maga a fog nem fájt csak a környező szövetek .A gyökércsúcsnál volt egy genny zacskó ami feszítette és begyullasztotta a fogam a gázok pedig addig feszítették amíg úgy nem éreztem hogy szétrobban.Elmentem egy új orvoshoz akivel eddig meg vagyok elégedve ,mert jól csinálta a korábbiakat hagyjuk.Belenézett a számba és közölte ez a fog halott mert a gyulladás megölte a pulpám(eddig ezt nem is tudtam)és hogy most feltárja kapok anti-biotikumot és jövő héten jöhetek vissza kihúzatni ha lelappadt a gyulladás.Nem kaptam érzéstelenítőt úgy vette ki a tömést és úgy idegelte ki nem éreztem fájdalmasnak mert a fogam halott volt :( Most sokkal jobb végre nem fáj úgyhogy éljen.
2010. nov. 18. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:
én vagyok az elööbbi még annyit hogy fura iz volt egész nap a kezelés elött a számban olyan volt mint az égetett kandirozott cukor ilyen ize van a gyulladt gennynek....
2010. nov. 18. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!