A hagymának a szagát mivel lehet "elfedni"?
Figyelt kérdés
Egyik barátom hagymát evett és este megy buliba, azért szeretném kérdeni, hogy mit csináljon, hogy ne érződjön annyira? fogmosástól nem megy el :/2011. jan. 5. 17:33
1/5 anonim válasza:
Hát úgy tudom fokhagymával:)viccet félretéve assze petrezselyemmel,de szerintem addig még mossa meg kétszera fogát ha van száj viz öblögessen,kapjon be pár mentolos cukrot vay árgot,addig is valamennyire elmegy,amugy a tej ugy halottam semlegeseitit a szagot azaz igyon akár egy pohár tejet,sokszor azt mondják nem is a szájbol hanem inkább gyomorbol jön a szag.
2/5 anonim válasza:
Jó erős mentolos rágó+szájsprét gyakran használni.
3/5 anonim válasza:
Fogmosás+rágó. Suli előtt anno volt hogy ettem hagymát, és senki se vette észre. Még rá is kérdeztem direkt, próbálgattam
4/5 anonim válasza:
Én is a tejet meg a petrezselymet ismerem.
De kipróbálhatja, hogy valami keményebbet eszik, ami "ledörzsöli" az apró hagymamolekulákat. :-))
Pl. répa, karalábé, vagy kétszersült.
5/5 anonim válasza:
Felemeled a karod...
A szájszagot sima rágóval vagy fogmosással el tudod fedni, viszont ha böfizel akkor úgyis hagymaszagút fogsz. Szerintem ne böfögj és nem lesz annyira gáz...amúgy meg mindenkivel történhet ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!