Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen megoldás van, ha félek...

Milyen megoldás van, ha félek a fogdokitól?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a fogorvostól.Pénzem nem sok van ilyesmire mostanság,a körzeti fogdokik itt Szegeden pedig barbárok!!!

Altatásos módszer érdekelne, vagy olyan magándoki,akinél lehet részletre fizetni valamilyen módón!!!

Kérlek segítsetek:két hete készülök dokihoz és azóta már aliudni se nagyon tudok!!!

2009. jan. 26. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És nem megijeszteni akartalak, csak azért lásd reálisan ,hogy igenis fáj. Elnézést ,hogy én is kérdezek,de ezek az altatásos dolgok felkeltették az érdeklődésem mégis mennyiért csinálnak egy ilyet és Szegeden merre?
2009. jan. 28. 23:45
 12/16 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta a doki,hogy gyökérkezelés is lehet a vége.De azt mondta látnia kell előtte.Hétfőig gyűjtögetem a bátorságot!!!

És egy fogamon már volt gyökérkezelés,érzéstelenítővel is fájt!!És elég rossz volt!!De adoki is megkínzott rendessen!!!

:(:(:(

2009. jan. 29. 02:10
 13/16 A kérdező kommentje:

Szegeden a Forrás magán klinikán csinálnak ilyet!!!Egy 20 perces altatás 18 ezer forint!!!

+ a amit csinálnak a fogaddal!!!

Már nem találom azt az oldalt ahol néztam de esetleg a számukat megtudom adni!

Egyébként például egy foghúzás 10000 ft, gyök.kezelés pedig 4000/fog!!!

2009. jan. 29. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nem halnak éhen a magánfogdokik sem. Köszönöm szépen ,hogy utána néznél,de ismerem a helyet.
2009. jan. 31. 02:36
 15/16 anonim ***** válasza:
azért fájt, mert be volt gyulladva a fogad. ha nem lenne, akkor nem fájna. mielőtt megcsinálja a gyökérkezelést kérdezd meg h be van-e gyulladva, emrt ha igen akkor fájni fog, szal szerintem akkor mondd meg neki h írjon fel gyulladáscsökkentőt(valószínű a dalicintr fogja) azt szeded 2-3 napid és utána nem fog fájni, hidj nekem, én tudom:)
2009. jan. 31. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazából többször is kaptam már injekciót nem begyulladt fogra is és nekem úgy is fájt. De lehet ,hogy csak az én fájdalomküszöböm alacsony, de a lényeg,hogy gyulladt fogamat még nem csináltak mindig kaptam előtte gyógyszert ha be volt gyulladva.
2009. jan. 31. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!