Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meg tudja csinálni egy fogszab...

Meg tudja csinálni egy fogszabályozó szakorvos?

Figyelt kérdés

Hiányzik a jobb és a bal 6os fogam.AZ alsó jobb és bal 1,és 2-es fogaim viszont csámpásak.

Meg lehet csinálni fogszabályzóval?

2010. dec. 25. 15:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Magánorvosnál egy huzatás minimum 5 ezer, a készülék is duplája annak az árnak amit a klinikán kedvezmény nélkül kapsz. Ha kedvezménnyel kapnád akkor triplája lenne. Klinikán nem kell fizetni, de hála pénzt szokás adni. Megteheted hogy nem adsz, mint én, de akkor elég bunkó lesz veled.

2010. dec. 25. 16:56
 12/21 A kérdező kommentje:

Szóval Neked egy fogívre volt: 50.000 Ft kedvezménnyel.

[link]

Ezen az oldalon 120.000Ft a fém ragasztott egy fogívre.

Neked kellet fogat húzni?Melyiket?:)

Pofátlanságnak tartom,hogy hálapénz nélkül bunkó volt:S

2010. dec. 25. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:

Pofátlanság ide vagy oda, szerinte én vagyok a pofátlan amiért még nem adtam. Vagyis ezt így soha nem mondja szó szerint, de kellően látszik, érződik, és néha utal rá.

Nekem a fém 50 ezer támogatással, magánrendelőben ez olyan 100-tól 200-ig terjed. De általában 140 ezer/ív. És 5 ezer a huzatás, ami nem azt jelenti, hogy fogat húz, hanem azt hogy az ívet meghúzza, megigazítja, kicseréli a gumikat.. 3-4 hetente.

2010. dec. 25. 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:
A linkeden nem említi a huzatások, vagyis ahogy fogorvosok hívják AKTIVÁLÁSok díját.
2010. dec. 25. 18:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezekről az aktiválásokról annyit, hogy minél sűrűbben aktiváltatsz annál előbb végzel. Egy aktiválást követően 17.-18. nap már jöhetne a következő aktiválás, de klinikán ezt úgy fogod kapni hogy a 30valahanyadik napra, mert az fogja mondani, hogy nem lehet, egészségtelen, de ez nem egészen van így..
2010. dec. 25. 18:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a gyökérnek időre van szüksége, hogy megszokja az "új helyét", hogy a csontba betudjon illeszkedni, de 4 hét erre igazán sok. Időhúzás, időfecsérlés. És meghosszabbíthatja a kezelést akár fél évvel is.
2010. dec. 25. 18:26
 17/21 anonim ***** válasza:
^^4-5 hét! bocs.
2010. dec. 25. 18:27
 18/21 gyuribacsika ***** válasza:
Hát köszönöm a Stomatológiai intézetről megvan a véleményem.Egyszer voltam bennt érdeklődni a betegfelvételnél.El sem hagyták mondani rendesen a mondandómat pedig nem volt senki utánam aki várt volna, már mondták is, hogy szó szerint - el lehet menni - hát köszönöm, ezt meg amit írt a kedves hozzászóló az előzőekben még hálapénz is kéne.Ennyit róluk.Mérges vagyok meg ezek szerint aki fogászati dologgal megy sztk. - s intézménybe az már kutyának számít.
2010. dec. 25. 20:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az összes választ!:) Ez nekem sokat jelentett!:)

Az első válaszolónak pedig: Soha ne érezd magad kellemetlenül,hogy nem adsz neki "hálapénzt".Én tuti szóvá tenném,hogy esetleg visszavenne-e a tapló!! stílusából,ha kapna pár ezret..:D

2010. dec. 25. 21:23
 20/21 anonim ***** válasza:
én magándokihoz járok és ugyan ugy havonta húz rajta és olyan 3 havonta cseréli az ívet.... hát nemtudom...nekem mielött megkaptam volna mindenki azt mondta milyen rossz, meg fájni fog meg hasonlók...erre csak annyit hogy volt már rosszabb is az életembe és sztem attól függ kinek mekkora a fájdalomküszöbe...de lényeg hogy kibírható és sztem megéri az az 1-1,5 éve :D
2010. dec. 26. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!