Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meg tudja csinálni egy fogszab...

Meg tudja csinálni egy fogszabályozó szakorvos?

Figyelt kérdés

Hiányzik a jobb és a bal 6os fogam.AZ alsó jobb és bal 1,és 2-es fogaim viszont csámpásak.

Meg lehet csinálni fogszabályzóval?

2010. dec. 25. 15:07
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Persze, nálam ugyanez volt a szitu:) 2,5 év szabályozás, és még most is ( kb fél éve) van éjszakaim...

Menj a Semmelweis-re ott csak a készüléket(kb 50ezer) kell kifizetni, a kezelések ingyenesek:)

2010. dec. 25. 15:22
 2/21 anonim ***** válasza:

Persze. A fogszabi pont erre van. :) De készülj fel, hogy NAGYON kellemetlen dolog (itt nem a kinézetre utalok, sokkal inkább a viselésével együttjáró sebekre..!), drága és hosszadalmas.

Az eredmény sikerességét illetően fontos, hogy hány éves vagy.

2010. dec. 25. 15:22
 3/21 anonim ***** válasza:

Elsőtől kérdem, hogy kihez jársz a Semmelweis-en?

Csak mert én is oda járok...

És meg vannak a negatívumai is.

2010. dec. 25. 15:23
 4/21 A kérdező kommentje:

Szia:)

Először is köszönöm,hogy válaszoltál:) Másodszor: Boldog Karácsonyt!:)

Sajnos már elmúltam 18 éves,sőt hamarosan leszek 20 éves.

Akkor is van ilyen "kedvezmény"?:)

A Szentkirályi utcai klinikára gondoltál?( itt olvastam az oldalon,hogy ott nincs kezelési költség)

2010. dec. 25. 15:25
 5/21 A kérdező kommentje:

Biztosan fájni fog,és nem lesz egy kellemes élmény:) Igazából az esztétika szempont számomra nem annyira lényeges.A végeredmény,a cél a fontos,a hozzávezető út,mellékes. :)

Nyilván egy magán orvosnál kevesebb negatívummal járna a dolog,de sajnos arra nekem nincs pénzem. ( diákmunkából fogom fizetni)

2010. dec. 25. 15:27
 6/21 A kérdező kommentje:

Erről az oldalról beszéltek?

[link]

2010. dec. 25. 15:46
 7/21 anonim ***** válasza:

Mivel elmúltál 18, nem jár kedvezmény. Mivel fogszabályozási szempontból már igencsak benne vagy a korban (én éppen 17. születésnapom másnapján voltam mikor elkezdtem és azt mondta a doki, hogy ez már elég késő). Nehezen fognak elmozdulni a fogaid, és attól is sok függ, hogy mennyire csálék. Ahoz, hogy be tudja őket húzni egy egyenes sorba helyet kell csinálni, szóval az össze fogadat egyenként elmozdítani elegendő távolságra.. Ez körülbelül 2 év. Plusz 2 éve elengedhetetlen éjszakai fogszabi.

Csak alsó kell? Vagy alsó-felső? Nekem támogatással volt darabja 50 ezer, plusz 20 ezer az éjszakai. Támogatás nélkül duplája.

Egy magánorvosnál fele ennyi idő alatt végzel, mert a magánorvosodat érdekli, hogy legyen eredmény hisz az neki pénz. És a magánorvost az is érdekli, hogy hogyan kötötte el az ívet, fáj-e, szúr-e neked, mennyit mozogtak a fogaid, merre... bevon a történések miértjeibe. És persze kezelési tervet készít ami bizony elég hasznos.

2010. dec. 25. 15:48
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem ez a link. Nagyon közel vannak egymáshoz, a Baross utca túloldalán van a mi épületünk. SOTE Egyetemi Gyakorlóklinika. Asszem ez a neve. Nagyon szép épület.
2010. dec. 25. 15:50
 9/21 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy megváltoztatták a rendeletet, hiába vagy 18 alatt (mint régen) mégis csak indokolt esetben kaphatsz kedvezményt. Mint például ferdeharapás.. bulldog harapás stb..
2010. dec. 25. 15:52
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Ha már nem jár a kedvezmény,akkor végül is lényegtelen,hogy hova megyek,nem?

2010. dec. 25. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!