Mire kell figyelnem, ha felrakják a fogszabályzót?
Hányszor kell egy nap fogat mosnom, elég a 2*? És használhatok fogselymet? Ha felsérti a szám a fogszabályzó mit rakjak rá?
Most rakják majd fel és tudni akarom mire számíthatok:)
kérdés hogy milyen lesz a fogszabályozód???? olyan amit le lehet venni magadnak, vagy olyan szürke amit direkt a fogaidra tesznek???
mert van némi különbség :)
nekem majdnem 3 évig volt állandó fogszabályzóm, de nem használtam fogselymet (semmi baja nem lett a fogaimnak :)), viszont igyekeztem minél gyakrabban és alaposabban fogat mosni. Ha felsérti a szádat a szerkezet, akkor szólj a dokinak, ad rá viaszt, amiből egy darabot odatehetsz a fogszabályzóra ahol hozzáér a szádhoz. Hülyén hangzik, de ennyit tudsz vele csinálni. Egy idő után nem fog fájni. (Lehet még olyan eset, hogy a drót vége kilóg a fogszabályzóból hátul, és bökdösi az ínyed, akkor inkább szólj a dokinak, hogy vágja le a maradék részt.)
Én magándokihoz jártam, se a rágózás, se különböző gyümölcsök evése nem volt megtiltva, de járt úgy ismerősöm, hogy az sztk-s fogszabályzójának darabjai lejöttek egy almától. Szóval csak óvatosan!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!