Be kell-e tömetnem a (nukleárisan) lyukas fogamat?
Ha betömik, akkor legalább fájni nem fog. Kifúrják, de nem hagyják lyukasan.
Ha rám hallgatsz, elmész és kezelteted, még mielőtt nem lesz annyira rossz, hogy nem tudsz a fájdalomtól aludni (ha a fog elkezd romlani, lyukasodni, azt te nem fordítod vissza, csak ha tömeted).
Most mondok neked egyet, fogszabályzás során mentek tönkre a fogaim, de csak évekkel később kezdtek jelentkezni a problémák, méghozzá fájdalmakkal, de nem akármilyenekkel. Szóval nekem többet ér a fájdalommentes élet, ráadásul találtam egy remek fogászatot, úgyhogy végre meg vagyok elégedve ezzel is.
Ha már van kis lyukacska kívül, az jelentheti azt is, hogy óriási luk van belül a fogban. Kölyökkoromban meg voltam sértődve, hogy a fogorvos miért fúrt ki egy szerintem tök egészséges fogat az iskolafogászaton, aztán később tudtam meg, hogy akár a fogfelszín apró elszíneződése is jelenthet beteg, szuvas fogat. Menj fogászatra, kezeltesd, mert a fogfájás nem játék, irtózatos tud lenni.
Ha érzel egy kis recét, az nem is biztos, hogy lyuk, de inkább nézesd meg.
(nem kekeckedés, komolyan, de milyen az a nukleárisan lyukas fog?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!