Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog műtét után...

Bölcsességfog műtét után felszakadt a varrat, azóta nagy lyuk van a helyén. Meddig normális ez?

Figyelt kérdés
Azt mondták nem kell összevarrni, de rettenetesen zavaró, belemegy az ételmaradék, bármennyire is vigyázok. 3 hete volt a műtét. Azt mondták hogy össze fog húzódni, de nem nagyon történik semmi, legalábbis nekem úgy tűnik nem lett sokkal kisebb... Mással is történt ilyen? Mennyi idő mire teljesen eltűnik ez az ocsmány lyuk? Mivel tudnám elősegíteni az összehúzódási folyamatot?
2010. dec. 14. 00:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10/10 Szerintem az lenne a legjobb, ha vissza tudnál menni az orvoshoz és elmondanád neki a problémát. Nem jó, ha piszkálod a sebet, mert elfertőződhet.
2021. ápr. 23. 07:39
 12/13 Janet válasza:
10/11anonim en is pont igy vagyok most! Nekem most lesz holnap meg csak egy hete hogy kimutottek. Varrva volt es majdnem elajultam mikor meglattam a lyukat, egybol leesett h a varrat szetnyilt vagy leszakadt... mas miatt mar ketszer hivtam a dokit ez miatt mar nem zargattam mert nem faj inkabb csak erzem hogy ott tortent valami, most nem mehetek mert covid teszt eredmenyt varok :D ilyen az en formam. 2dl viz egy tk so osszekever azzal oblogetek fogmosasok utan, napi 3-4x az fertotlenit plusz ha genny van benne az ozmozisos nyomasnak koszonhetoen “kiszivja” belole. Amugy total be vagyok parazva, ha figyeled meg itt a torteneseket irj kerlek hogy mi lett a tieddel! Koszi :)
2021. máj. 12. 19:12
 13/13 anonim válasza:

Szia Janet! Nekem mostmar benotte a hus a lyukat, de meg mindig faj, ideghuzodasok vegig az allkapcson úgyhogy fajdalomcsillapitot meg mindig szedek napi egyszer. Az elfelejtettem hozzatenni hogy en a huzas utan 11 nappal repültem is, es a repules után nagyon lebetegedtem, inkabb megfazasos de a fogam is gyilkos volt plusz nőként meg a ciklusom is megjott, hat mit ne mondjak nem volt benne köszönet.

Gondolom repülőgépben a gyomas is megbolygatta.

Most propoliszos mezes mentas szajvizzel oblogetem.

Remélem sikeres a gyogyulasod.

2021. máj. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!