Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvosnál fáj az érzéstele...

A fogorvosnál fáj az érzéstelenítő szuri amikor beadják?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Anyunak egyszer be volt gennyesedve a foga, és hiába adtak érzéstelenítőt, egyáltalán nem hatott...
2010. dec. 13. 18:51
 12/17 anonim ***** válasza:
nem fog befolyásolni semmit:)
2010. dec. 13. 18:52
 13/17 anonim ***** válasza:

hát akkor anyukádnak nem tudom milyen fogorvosa lehet...:S

nekem is baromira be volt gyulladva, de hatott

2010. dec. 13. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jó fogorvosom van, a környéken már mindenkit végigpróbáltam, mielőtt rátaláltam, hidd el, tudom, miről beszélek. NEM be volt gyulladva, hanem begennyesedett, és több szurit is kapott, és sajnos nem hatott... Hatalmas kínokat élt át szegény...
2010. dec. 13. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
én anyámnak se hatott a legerősebb érzéstelenitőből sem.:/ neki is gyulladt vagy milyen volt
2010. dec. 13. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne parázz. Ha normális a fogdoki, először bekeni lidocainnal a kiszemelt pontot mielött bök. Ha nem, akkor is túl lehet élni. Gyökérkezelésnél a gyökércsatornák tisztítása közben a csatornába is adnak utólag értéstelenítőt jobb helyeken.
2010. dec. 14. 16:27
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem a barátomnak beletörte a tűt és ki kellet operáltatnia az egész fogsorát, szegény..
2010. dec. 15. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!