Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » MI vár rám holnap? Hogyan...

MI vár rám holnap? Hogyan húzza ki?

Figyelt kérdés
Van egy fogam ami bevolt tömve,de kiesett belőle a tömés és teljesen letört alatta kirohadt:S mert szarul tömték be,és most kb elég kevés rész látszik ki a fogamból..Az érdekelne hogy ilyenkor hogyan húznak fogat ? Nem fáj nincs begyulladva,holnap kiakarom húzatni ,nem félek mert tudom h csak jobb lesz de szeretnék képben lenni .
2010. dec. 12. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21:11-es, elárulod, hogy neked melyik fogad volt? Hogyan építette fel? Egyszerűen a töméshez használt anyagból, vagy koronával?
2010. dec. 12. 21:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Én az árára lennék kíváncsi h egy ilyen felépítés mennyibe kerül? mert nekem sajna nincs 20 ezrem ..
2010. dec. 12. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:

nem, nincsen koronám! Több alkalommal kezelgette, hogy rendesen kitisztuljon. utána meg rendes fehér színű tömő anyaggal építette fel, legalább is szerintem az volt. maga a felépítés kicsit hosszadalmas, mert fel építi, le csiszolja, aztán rá kell harapnom, hogy jó-e, ha nem akkor csiszol még rajta, ilyen dörzspapír szerűvel. kicsit kellemetlen, mert a két fogd közé is beteszi ezt a papírt és csiszolja, de nem fáj:) ja tényleg meg a "dörzspapírra" is rá kellett harapnom és össze dörzsölni vele a fogaimat!

igen nem volt olcsó, azt hiszem 15.000 ft volt. de ha meg kihúzzák, akkor új fogat kell, vagyis ajánlatos csináltatni, mert ha ott marad a lyuk, nincs ami tartsa a mellette lévő fogakat, és nagy z esélye, hogy hamar kilazulnak, és vége azoknak is!

nekem alsó fogam volt, bal oldalon, az utolsó előtti. szaknyelven nem tudom:P

2010. dec. 12. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:

ja meg nagyon sokszor lámpázta közben, szinte minden kis feltett, és eligazított darabnál, hogy rendesen megkössön.

amúgy lehet, hogy tök hülyeséget írtam, hogy sima tömő anyaggal építette fel, de én annak néztem. ez az egy a hátránya a fogorvosomnak, nagyon jó és soha nem okozott még nekem konkrét fájdalmat, de viszont nem szereti közölni, hogy most, mit, miért, és mivel csinál!

2010. dec. 12. 21:57
 15/18 anonim ***** válasza:
A leírásod pont olyan, amilyennek elképzeltem a dolgot, köszönöm szépen, hogy megosztottad. Gondolom, ő magánorvos volt, hogy ekkora munkát bevállalt. Meg is érhette neki, hiszen húzásért nem kapott volna annyit.
2010. dec. 12. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen! igen magánorvos, hát biztosan megérte neki valamilyen szinten, de viszont azt mondta, ha kihúzza, akkor is drága mulatság lett volna utána egy új fogat csinálni oda!
2010. dec. 12. 22:27
 17/18 anonim ***** válasza:

kihúzták végül a fogadat kérdező?

Milyen "élményekkel" tértél haza?:)

2010. dec. 13. 20:43
 18/18 A kérdező kommentje:
ajj nem..:( aztmondta az ünnepek után szeretné,betömögeti a fogaimat de csak januárban húzza ki..aztmondta elég nehezen fogja kihúzni..ettől kicsit beparáztam,de majd kiderül:D
2010. dec. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!