Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » MI vár rám holnap? Hogyan...

MI vár rám holnap? Hogyan húzza ki?

Figyelt kérdés
Van egy fogam ami bevolt tömve,de kiesett belőle a tömés és teljesen letört alatta kirohadt:S mert szarul tömték be,és most kb elég kevés rész látszik ki a fogamból..Az érdekelne hogy ilyenkor hogyan húznak fogat ? Nem fáj nincs begyulladva,holnap kiakarom húzatni ,nem félek mert tudom h csak jobb lesz de szeretnék képben lenni .
2010. dec. 12. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Alsó vagy felső fog?
2010. dec. 12. 20:42
 2/18 A kérdező kommentje:
alsó 7es ,és nő mellette kicsit a bölcsességfogam,nem fáj semennyire ,de hallottam h ilyenkor van amikor belenő a mellete levő fog helyére ez megtörténhet ?
2010. dec. 12. 20:44
 3/18 anonim ***** válasza:

Nekem most pénteken szedték ki a bal alsó 5-öst, ami hasonló állapotban volt. Alsó gyökeret emelővel szednek ki. Kapsz pár injekciót az elején, ez a legfájdalmasabb része. Utána már nem vészes, csak kicsit furcsa.

Kb. olyan, mintha egy feszítővassal feszítenék ki a helyéről, illetve oldalra nyomva próbálják kibuktatni a helyéről. Nem olyan vészes, mint amilyennek hangzik.

Ha felső fog lenne, akkor sokkal gázabb lenne.

2010. dec. 12. 20:47
 4/18 anonim ***** válasza:
Foghúzás után figyelj, nehogy szájzárad legyen. Az alsó, hátsó fog kihúzásánál előfordul. Ha mégis az lenne, úgy a mutató, és a hüvelyk ujjad segítségével feszegesd, nehogy erősebb legyen, hogy ne tudjál enni, csak szívószállal.
2010. dec. 12. 20:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Értem,és az emelő az kb olyan mint egy fogó?
2010. dec. 12. 20:53
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem láttam, nem is akartam látni. De ha be lehet szúrni az íny és a fog közé, akkor nem hiszem, hogy hasonlít egy fogóra. Az biztos, hogy hosszúkás, és a végét fogja a doki.
2010. dec. 12. 20:55
 7/18 anonim ***** válasza:

Megtaláltam őket, ilyenek:

[link]

2010. dec. 12. 20:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,neked nagyon fájt ?
2010. dec. 12. 21:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Mint említettem, az injekció volt a legvészesebb. Az emelőzés maga nem fáj, mert érzéstelenítve vagy, csak fura érzés, meg elég hülye hangja van, ahogy ott recseg-ropog a fogad a szádban.
2010. dec. 12. 21:08
 10/18 anonim ***** válasza:

szia!

ha normális fogorvosod van, akkor nem biztos, hogy ki fogja kihúzni:)

nekem volt egy fogam, ami a fogmosás ellenére(genetika) sajnos tönkre ment. de olyan szinten, hogy szinte semmi sem látszott már belőle, szinte csak a gyökér maradt meg!

én is el mentem bele törődve, hogy ki esz húzva, mert menthetetlen!

orvosom mondta, hogy dehogy húzzuk ki! gyökér kezelte, és gyönyörű szépen felépítette:) el se hittem, hogy egy ennyire roncs fogat még meg lehet menteni! Azóta jobb, mint új korában:)

22L

2010. dec. 12. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!