Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen színű gumikat ajánlatok...

Milyen színű gumikat ajánlatok fogszabályzóra? ÉS igaz hogy csak egy bizonyos időszakba raknak rá gumikat? :O

Figyelt kérdés

Azért kérdem, mert sokan, pl. a zöldre azt mondják hogy olyan, mintha spenót ragadt volna bele :P pedig olyan szép zöldet láttam de nem mertem azt kérni szóval most világoskék van :D Kinek milyen volt???

Köszi előre is :))

2010. dec. 9. 21:59
 1/9 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy 17 éves vagyok:D
2010. dec. 9. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
A zöld neked tetszik? Olyan mintha algák tenyészednének a szádban.
2010. dec. 10. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Bármikor tetethetsz rá, de bizonyítottan lassítja a szabályozás folyamatát, ha gumik vannak rajta.

Nekem alapból nem tetszenek, gyerekesek és furák is. Ha nem tudsz dönteni inkább hagyd úgy, amúgy is jobb így.

Nekem is "simán vannak", hidd el egy kis szinezés tök felesleges.

21 L

2010. dec. 10. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja, lassítják, persze...mennyivel, 1 hónap?

Gyerekes...na és? Az benne a poén.

Egyébként meg úgyis csak akkor tesz rá a doki gumit, ha egyébként sem fémligatúrát tenne rá, ergo nem lassít semmit.

2010. dec. 10. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ! Erről nem is hallottam, hogy lassítja a dolgot:P na mindegy.... amugy meg, én ugy vagyok vele, hogy van másfél évem, amit felfoghatok ugy is, hogy úristan, mikor veszik már le ezt a borzadályt, vagy felfoghatom ugy is, hogy ami lehetőségem van vele(színe például) azt ki kell próbálni. Csak azért kérdeztem, hogy milyen színek tetszenek mondjuk neketek, vagy milyen színű volt, mert nekem majdnem mindegyik tetszett, és nehéz voltválasztani :) amugy meg a gyerekességről meg csak annyit, hogy sztem nem a fogszim szine dönti el hogy gyerekes vagyok, vagy sem, hanem az hogy hogyan viselkedem....

Várok még válaszokat :D

2010. dec. 10. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem is volt világoskék, az nagyon jól nézett ki, meg volt piros is, az is nagyon ütött!

16/L

2010. dec. 10. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:

a színtelen is besárgul egy idő után sajnos:S

egyébként meg én úgy tudom, hogy azért rakják rá, hogy az ív ne pattanjon ki a kis fém bigyókból. ilyet én még nem is hallottam, hogy ne tennének rá, meg hogy késleltetné a folyamatot...

az egyik ismerősömnek kék van most, hát elég érdekes...:D

2010. dec. 11. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
A kis bigyó az a brekett :) És igen azért rakják rá, ha nem gumit raknak akkor kis dróttal rögzítik oda. És a színes gumi egyáltalán nem lassítja a szabályzást. És onnantól raknak rá amikor kéred :) Nekem átlátszó van, de ez is be szokott sárgulni és az úgy már nem a legjobb :S Színes nekem még nem volt... De tervezem :D Amúgy miért lenne gyerekes? Ha már fogszabályzóra "kényszerültél" legalább dobd fel valamivel... főleg ha nem szereted.. :)
2010. dec. 27. 01:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lassítaná. Én sosem figyeltem, hogy milyen színűeket rakok be. Mondjuk én mindig csak éjszakára és ha itthon voltam akkor raktam be.
2010. dec. 27. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!