Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nő a bölcsességfogam, megmutas...

Nő a bölcsességfogam, megmutassam fogorvosnak?

Figyelt kérdés
Még csak épphogy kint van, eddig nem éreztem, hogy kárt okozott volna. Azt észrevenném, ha nyomná a fogsoromat? Nem fáj, nincs vele különösebb gond. Ajánlatos orvoshoz menni vele?
2010. dec. 7. 03:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges orvoshoz menni vele. Csak akkor menj el, ha esetleg ferdén nőne, vagy ha nyomná a mellette lévő fogadat/fogaidat. Mosd mindig ezt a fogadat is, és akkor nem lesz vele semmi baj. Ha pedig esetleg nem tudna kijönni valamitől rendesen, mert mondjuk túl sűrű a fogsorod, akkor is érdemes megnézetni orvossal, mert be is gyulladhat az ínyed, de általában nem szokott vele baj lenni. Úgyhogy nem kell orvoshoz menni, teljesen természetes folyamat, hogy nő. :)
2010. dec. 7. 10:11
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. dec. 7. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Alsó, vagy felső bölcsességfogad nő? Ha nem veszed észre, hogy összekuszálódtak a fogaid elöl, mert nyomja a fogsorod, és hogyha gond nélkül ki tud nőni, nem kell fogorvoshoz menned.
2010. dec. 7. 12:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Bal felső
2010. dec. 7. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes elmenni, mert egy röntgennel megnézi, hogy jófelé nő-e, és akkor megnyugodhatsz. Ha meg nem, akkor időben tudtok róla. De azért nagy baj nem lehet belőle, ha nem mész el, pár millió ember már túl van rajta.
2010. dec. 7. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Akinek a fogsorát összekócolta a fog, annak fogszabályzóval helyre lehet hozni? Állandó kell akkor? Mondjuk én régen vagy 10 évig használtam fogszabályzót, nem szeretnék majd megint, ha esetleg kellene :D
2010. dec. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!