Fogszabis vagyok, és ha a megkérem a fogorvost, hogy egy kicsit jobban húzza meg a kelleténél a fogszabot, akkor hamarabb lekerülhet, tehát hamarabb helyreállhatnak a fogaim?
+kiegészítés:
Kb fél évig felső fogszab.om volt, ami nem látszott, ha beszéltem, csak akkor, ha nyitott szájal mosolyogtam.
Most viszont kell alsó is:S:Sés ez már akkor is fog látszani, ha csak simán beszélek!!!!:S:SSzerintetek ez nagyon ciki?:S ÁÁÁ, úgy érzem, hogy ez földbe tiporja az önbizalmam!:S Lehet h. ezek után senki nem fog szóbaálni velem + a "csajozás" is elég ramaty lesz így, szerintem hagyom is ezt az egészet, míg le nem kerül a fogszab.
Nem fogja jobban meghúzni, tudja ő, hogy mekkora erőkkel szabad dolgozni.
Egyébként nekem meg a héten veszik le, tiszta depressziós vagyok.
Nekem még nem volt fogszabályzóm de mindig is iszonyat csámpásak voltak a fogaim most pedig sajnos egy fogánybetegségnek köszönhetően torlódnak, vándorolnak egymás felé. Úgyhogy nem lesz más választásom mint a fogszabályzó. Vajon akkor is felrakják ha inygyulladás van? :(
Semmit nem tudok, lehet vele normálisan enni? Mennyibe kerül, mennyi ideig kell fenn lennie... stb?
Alsó fogsorra kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!