Fogszabályzót szeretnék, eléggé kiállnak a fogaim, elég rossz anyagi helyzetben vagyok úgyh : szeretnék vmi kivehetőt és olcsót, mennyi ideig kell hordani 1 kivehetőt kb 1 cm rel vannak kiljebb a felső fogaim mint mint az alsók?
Olyat szeretnék ami elég gyorsan helyre hozza de nem a legdrágább , vmi ajánlatokat legyetek szívesek , h mennyibe kerül mien és naggyából mennyi idő
előre is köszönöm :)
Ha ekkora elölharapásod van, azt sajnos nem lehet kivehetővel megcsináltatni.
Nekem 7 mm-es elölharapásom volt, 6 helyen voltam konzultációan, és mindenhol azt mondták, hogy csak úgy lehet szabályozni, ha a két felső négyesemet kihúzzák. Máshogy nem lehet a fogakat hátrébb húzni, hiszen nincs helyük, főleg, ha ennyivel előrébb vannak.
Várhatóan januárban már lekerül a fogszabim, nekem 1 évig volt fönt, és 450 ezer körül van a vége. De én maszeknál csináltattam, mert már bőven elmúltam 18 éves.
25/L
12:40
sztem lehetne szabályozni húzás nélkül mivel ha előre húznám(fogszab) egyenesre beállna!
Ha valóban 1 centis elöl harapásod van, akkor kizárt.
De figyi, a legtöbb helyen ingyenes az első konzultáció, elmész néhány fogszabályzós dokihoz, megnézik, megkérdezed. Az a tuti:)
de ezt hogy érted minek húznák ki?
nekem van rés is közte és ha csak most olyan lenne h mozogna akkor ha benyomnám szépen beállnának , és sztem olyan 8-9 mmes előlharapásom van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!