Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Iskolai fogászaton jogom van...

Iskolai fogászaton jogom van azt mondani, hogy ne nyúljanak a számba, vagy tényleg kötelező neki a fogaimat megnézni?

Figyelt kérdés
18 múltam. Szülőnek kell így is beírni, hogy nem kezelhetnek.(Ezt picit nevetségesnek tartom). Én nem akarom kinyitni a számat se, mert a kanalakat vagy mik azok nem fertőtlenítik le. 30 gyerek után az én számba ne nyúljon bele. A fogorvosnő felháborodva közölte hogy neki bele kell néznie olyan nincs, hogy nem.(pedig fogorvos által írt papírom volt, hogy felejtős vagyok) Én közöltem, hogy hát ebbe pedig nem fog belenyúlni majd kisétáltam. Azt is hallottam, hogy semmi köze hozzá ha más kezel. Elvégre ez csak egy ingyenes vizsgálat.. Én meg nem akarok élni vele. :D
2010. nov. 21. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Előzö vagyok.Kérj papírt,és kész:) Ne hagyd magad:)
2010. nov. 22. 16:41
 12/14 anonim ***** válasza:

"Évek óta magánhoz járok én is,és nem vagyok hajlandó egy tapló iskolafogorvoshoz sem menni."

De jó neked, remélem tisztában vagy vele hogy a te magánorvosod is valahol egy sztkban is dolgozik. Ez fix.

Amúgy kérdező, nem vagy te egy kicsit tisztasági-, és üldözési mániás? Honnan veszed hogy nem fertőtlenítik le az eszközöket?

2010. nov. 22. 20:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Már ketten is írtuk.. általános iskolai élmények. Ötösével be és ugyanazzal a "kanállal". Ki se rakja a kezéből. Az én magándokim sehol nem dolgozik sztkban. Nem mindnek kell sztkban dolgoznia!
2010. nov. 24. 20:54
 14/14 anonim válasza:

Kit érdekel, hogy fertőtlenített vagy nem, ha te NEM akarod, hogy megvizsgáljon?!?!?

Szimplán azt mondod: NEM!

Ez egy szabad ország... nem értelek benneteket.

2010. nov. 25. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!