Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek rontott már el fogorvos...

Kinek rontott már el fogorvos fogat? És mi lett belőle?

Figyelt kérdés

Nekem kis tömés cseréjével indult, aztán rögtön begyulladt, aztán gyökérkezelés, aztán már lassan húzással fenyegetnek.

Az az érzésem, hogy kisebb baj lett volna, ha az elején nem engedem, hogy hozzányúljon.

2010. nov. 18. 19:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
82%
Nekem egyszer a rossz fogam helyett a mellette lévő jót húzta ki. Magánorvos ráadásul.
2010. nov. 18. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Apának egyszer jó fogát húzták ki. De vagy kettővel arrébb a kihúzandó fog helyett...
2010. nov. 18. 19:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Jujjjjj. De durva :-(
2010. nov. 18. 19:12
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Első fog tömése, exra tömőanyag, drága magánrendelő, fertőzés, gyökérkezelés, ínygyulladás, ínyfelvágás, összevarrás, az eredmény egy halott, kiidegelt, elszürkült első fog.

Ma már drága és szép korona van rajta, melyet egy ügyes fogorvos és fogtechnikus készített.

2010. nov. 18. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

elkezdte gyökérkezelgetni, aztán addig folytatta ezt, amíg magától darabokra nem tört a fogam... egyszerűbb lett volna ha egyből kihúzza ezzel az erővel...

aztán volt olyan húzásnál, hogy az állkapcsomból is sikerült neki letörni egy darabot...

2010. nov. 18. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
nekem megcsinálta a hármas koronámat magánorvos 75.000Ft-ért, egy híd lett. Igazából nem rontotta el, de benne hagyta az ideget, és azóta még a széltől is beleüt a hideg... Nagyon kellemetlen, még csak 27 éves vagyok, ez már mindig így fog fájni sajnos, ha nem fúratom ki.
2010. nov. 18. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Egy órája értem haza a fogorvostól... Első fogamat tizen x éve gyökérkezelték, nagyon elszürkült. Szerettem volna megcsináltatni, júniusban el is mentem, hogy milyen megoldást javasol rá a magándoki. Mondta, hogy lecsiszolja és tesz rá szép koronát. Mondtam, hogy fémmentes cirkon koronát szeretnék, megbeszéltük, hogy 45 ezer forintomba fog kerülni. Nem érdekelt, úgy voltam vele, hogy egyszer kibírom, csak szép legyen. 2 hét eltelt, megvolt a fog, feltette... Sokkal fehérebbre sikerült, mint a többi fogam és még olyan "púposnak" is tűnt. Undorítóan nézett ki. Eltelt egy kis idő, visszamentem. Szedett le belőle, a formája már tök szép volt, de hát fehér, mint az állat. Aztán megbeszéltük, hogy levesz még egy mintát, de ezt már nyár után jóval és készített egy új fogat. Elméletileg az a forma, ami már tetszett, egy árnyalattal sötétebbre. Múlt héten kaptam meg. Azt hittem, most már elbőgöm magam. Most meg sárgább lett a többitől és ráadásul megint nagyobb a vele párhuzamos fognál... Ma újra visszamentem. Szedett le belőle. Holnap természetes fénynél tudom megnézni, hogy most hogy néz ki... :(((
2010. nov. 18. 21:31
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

"Kinek rontott már el fogorvos fogat?"

Nekem.

"És mi lett belőle?"

Ordítozás.

2010. nov. 18. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Az előző fogorvos 2 fogamnál is rátömött a lyukra anélkül, h rendesen kitisztította volna, és alatta tovább lyukadt...az eredménye másik fogorvosnál gyökérkezelés.

Egyébként ez a béna fogorvos azt is mondta, h a többi fogamhoz nem kell nyúlni, csak vigyázzak, és nem lesz gond...ahha...8lyukas, és két elcseszett fogam volt.Sajnos a genetika is közrejátszik, mert könnyen romló fogakat örököltem, de az hogy vigyázzak és nem lesz gond nem megoldás.nem tud összeforrni, ha már lyukas....

2010. nov. 19. 00:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Hú, de jó, hogy írtatok, azt hittem, csak én vagyok peches, hogy ilyan gubancokat fogok ki :-(
2010. nov. 19. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!