Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Minden napos reggeli ínyvérzés...

Minden napos reggeli ínyvérzés? 17/F

Figyelt kérdés

- Mi válthatja ki?

- Mit lehet ellene tenni?

- Jelenthet-e valamit?

2010. nov. 18. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

KEVDES KÉRDEZŐ!

C-VITAMIN HIÁNYOD VAN!!!!

2010. nov. 19. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Na, megy ez neked :-))
2010. nov. 19. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De most már csak azért is elmehetnél dokihoz, hogy megtudjuk, kinek volt igaza. :D
2010. nov. 19. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de akinek vérzik az ínye, mindenképp menjen fogorvoshoz! Lehet vitaminhiánytól is, de sajnos az a valószínűbb, hogy ínygyulladás okozza. Nekem is ez utóbbi volt.
2015. máj. 17. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a fogkefédet kell lecserélni, ugyanis,ha nagyon erős a sörtéje, attól vérezhet a fogínyed. Lehet kapni a boltokban sensitivet. Nekem is ez volt a problémám, váltogattam mindig a fogkrémeket, sok mindent kipróbáltam ,hogy mi jó az ínyvérzésre, aztán amikor váltottam puhább sörtéjű fogkefére, akkor abbamaradt a vérzés is. :)
2016. okt. 13. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!